Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 909 kJ / 2 129 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 130,86 g |
Tuky | 165,76 g |
Vláknina | 6,30 g |
Cholesterol | 430 mg |
Sodík | 3,12 g |
Sůl | 7,65 g |
Sacharidy | 26,52 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 8. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí s estragonovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o8pL
Moje poznámka
Hovězí s estragonovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o8pL
Nejnovější recepty
Kuřecí kousky v lepkavé omáčce s pak choi
Přidáno před 5 hodinami
Třešňová granita
Přidáno před 10 hodinami
Broskvový kompot
Přidáno před 12 hodinami
Cuketové placičky s nivou
Přidáno před 14 hodinami
Starý jižanský recept na nakládané melounové slupky
Přidáno 29. 6. 2025 17:36
Naložený česnek v sádle
Přidáno 29. 6. 2025 17:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koláč s rebarborou a tvarohem
Lucie Hertlova před 1 hodinou
Řezy ORGASMUS
jaroslava.muckova61 před 5 hodinami
Vepřové srdce na smetaně
Sahula před 7 hodinami
Guláš z vepřového srdce a jater
Sahula před 7 hodinami
Křenová krkovička pečená s brambory
Sahula před 7 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
Werronika před 7 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
Evculina84 před 8 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
loribert před 10 hodinami
Mrkvová bábovka
Misad před 11 hodinami
Tématické fráze:
maso estragon,
hovezi na estrgonu,
hovězí maso estragon,
esyragon omacka,
hovězí maso na estragonu,
recept na jidlo s estragonem,
hovězí omáčka,
hovězí s estragonem,
hovězí maso s dižojskou omáčkou,
hovezi maso s omackou,
hovezi maso ostragon,
recept estragon z hoveziho,
sušený estragon,
estragonova horcice,
hovězí extragon,
hovězí potřeme dijonskou,
hovezi platky recepty estragonov,
recept estragonová,
estragonová hořčíce jak vypada,
anýzova omacka
Suroviny:
maso hovězí,
slanina,
estragon,
hořčice dijonská,
cibule,
smetana na vaření,
vývar hovězí,
olej,
sůl,
pepř
Komentáře (23)