Vaječná pomazánka s petrželkou
Recept ještě nebyl hodnocenVaječná pomazánka je evergreen chlebíčků, svačin a pohoštění. Tato verze pomazánky je ochucená ještě vysočinou, takže zase získá odlišnou a originálnější chuť. Na…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Vaječná pomazánka je evergreen chlebíčků, svačin a pohoštění. Tato verze pomazánky je ochucená ještě vysočinou, takže zase získá odlišnou a originálnější chuť. Na…
Sytý sendvič, plný různých chutí, se vždy hodí jako svačina na cesty nebo do práce či do školy. Připravte si lahodný sendvič, naplněný paprikovým salátkem a smaženými…
Plněná vejce jsou klasická součást obložených mís, ale mohou stejně dobře suplovat i hodnotnou večeři. Navíc vypadají na talíři moc hezky, zvlášť když pro plnění…
S příchodem jara si můžeme vychutnat aromatický a výrazný medvědí česnek. Skvělý je například ve vajíčkové pomazánce, které dodá zajímavější chuť. Kromě medvědího…
Jemná chuť vařených vajec se skvěle doplňuje s čerstvou petrželkou a krémovým základem z másla nebo sýra. Hodí se nejen na chléb nebo pečivo. S minimem surovin…
Maso osolíme, opepříme, posypeme solamylem a důkladně prohněteme.Rozdělíme na čtyři díly a z každého vytvoříme na prkénku pokrytém potravinářskou fólií plátek. Potřeme…
Pomazánková hnízda, s vajíčkovou pomazánkou, vás na první pohled ohromí svým vzhledem. Jemná vajíčková pomazánka ve vaječných skořápkách, podávaná s opečeným pečivem,…
Nalaďte se na jaro s tímto skvělým salátem. Vařené brambory v něm dochutíte jarní cibulkou a medvědím česnekem, doplníte vařeným vejcem a jednoduchou zálivkou. Salát se…
Jehněčí maso zrovna nepatří mezi často využívaný druh masa v kuchyni, je spíše charakteristické pro oblast Balkánu. Předem naložené jehněčí kotletky si zachovají svojí…
Rychlým řešením, co zrovna teď připravit na večeři, je vždycky pomazánka. Základní suroviny zpravidla najde každý v lednici a pak do ní přidá, co je po ruce. Třeba…
Objevte chuť Francie s tímto lehkým salátem z ředkviček a lahodným hořčicovým dresinkem, který je hotový raz dva. Chlebové krutony mu dodají příjemnou křupavost a…
Tento teplý salát je díky bramborám vydatný a hodí se do chladnějších dní. Skvělou chuť mu dodávají křehké a křupavé listy hořkosladké čekanky i pikantní ředkvičky.…
Tvarohová pomazánka s vejci chutná skvěle na čerstvém chlebu, ale i jako náplň do paprikových lusků nebo vydlabaných rajčat. S medvědím česnekem a bylinkami je krásně…
Medvědí česnek láká svojí aromatickou vůní ke sběru a následnému zpracování v kuchyni. Vyzkoušejte z něj připravit skvělou majonézu podle Těhotnýho kuchaře. Hotová…
Připravte si tvarohovou pomazánku s mascarpone a medvědím česnekem. Tato jarní bylinka dodá pomazánce svěžest a v kombinaci s čerstvým kváskovým pečivem je zkrátka…
Chystáte se na piknik nebo na výlet do přírody? Svačina připravená z domu vám zajisté přijde k chuti. Sendviče s opečenou šunkou a čerstvou zeleninou zajisté nezklamou a…
Vyprané listy salátů necháme okapat, natrháme a pokapeme troškou citronové šťávy smíchané s necelou lžící oleje.Chřest nakrájíme na špalíčky, krátce ho spaříme a necháme…