Kuba z hřibů - praváků
Recept ještě nebyl hodnocenHoubový kuba je klasický pokrm podávaný k obědu na Štědrý den. Ovšem i v jiné dny chutná báječně. Ječné kroupy smíchané s restovanými houbami a dochucené česnekem a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Houbový kuba je klasický pokrm podávaný k obědu na Štědrý den. Ovšem i v jiné dny chutná báječně. Ječné kroupy smíchané s restovanými houbami a dochucené česnekem a…
Hřibová smaženice s kuskusem je jednoduché a syté jídlo, které potěší i rychlou přípravou. Hříbky se orestují na másle s cibulkou, přidá se kuskus, vejce a trocha koření…
Hledáte snadné jídlo, které je rychle hotové? Pak se určitě vyplatí sáhnout po kuřecím mase. Stehenní řízky jsou na rozdíl od těch prsních šťavnatější a není u nich tak…
Smetanové hříbky s bazalkou a sušenými rajčaty stačí doplnit oblíbeným druhem těstovin a rychlá večeře je na světě. Parmezán dodá slanost a perfektně doplní zemitou chuť…
Houbové řízky jsou skutečná delikatesa a často předčí i řízky z masa. Na přípravu houbových řízků se nejlépe hodí pevné a statné hříbky, které stačí nakrájet na tlustší…
Podařilo se vám v lese najít větší množství hřibů a už nevíte, co s nimi? Vyzkoušejte je použít pod maso. K tomuto účelu poslouží vepřové řízky, které naklepáním a…