Zapékaná růžičková kapusta
Recept ještě nebyl hodnocenSnadná zapékaná růžičková kapusta skvěle poslouží jako rychlý oběd nebo večeře a opravdu si pochutnáte. Kapustičky pečené ve směsi smetany a vajec, zasypané štědrou…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 251 kJ / 60 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,40 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,40 g |
| Tuky | 0,30 g |
| – nasycené | 0,10 g |
| – nenasycené | 0,20 g |
| –– mononenasycené | 0,00 g |
| –– polynenasycené | 0,20 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 3,80 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 13 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 9,00 g |
| – cukry | 2,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
Snadná zapékaná růžičková kapusta skvěle poslouží jako rychlý oběd nebo večeře a opravdu si pochutnáte. Kapustičky pečené ve směsi smetany a vajec, zasypané štědrou…
Kapusta je super zdravá zelenina, přesto je v naší kuchyni velmi opomíjená. Zde je výrazně ochucená kořením a česnekem a v kombinací s vepřovým masem vám zajisté bude…
Podzimní polévky jsou husté a vydatné, zahřejí vás a jsou rychle hotové. Jednou z nich je polévka z růžičkových kapustiček, doplněná bramborami a kvalitní klobásou.…
Růžičková kapusta na slanině je vhodná jako samostatný pokrm nebo jako příloha k masu spolu s bramborem. Příprava je jednoduchá a v kombinaci s uzenou slaninovou chutí a…
Zapečená růžičková kapusta se slaninou a vejci je vhodná jako hlavní chod k obědu nebo jako teplá večeře. Příprava je velmi jednouchá a pokrm je hotový do 30 minut.…
Růžičková kapusta má svoji sezónu v zimě. Pokud ji pěstujete, tak si můžete jít čerstvou natrhat ze stonku. Zelené kuličky pak přidejte k bramborám, doplňte šunkou,…
V hrnci rozehřejeme máslo, zasypeme moukou a připravíme jíšku. Zalijeme ji chladným vývarem, prošleháme a přivedeme k varu.Mezitím oloupeme brambory a nakrájíme na menší…
Mezi nejhodnotnější suroviny podzimu rozhodně patří růžičková kapusta, která je u nás bohužel velmi opomíjená. Jednoduchý a chutný recept na pečené kapustičky úžasně…
Zapékané kapustičky s anglickou slaninou a parmezánem se skvěle hodí jako příloha k masitým jídlům nebo spolu s bramborami jako lehká večeře. Místo slaniny můžete použít…
Tyto kapustičky jsou lahodným pokrmem, který povznese tuto podzimní zeleninu na zcela novou úroveň. Kombinace máslově jemných kapustiček s krémovým a rozteklým sýrem…
Vepřová plec s růžičkovou kapustou je nenáročné, ale chutné jídlo, pro ty, kteří milují, jak maso, tak kapustu. Orestované maso dusíme s kapustičkami, dokud nejsou měkké…
Růžičkovou kapustu uvaříme, pokrájenou anglickou a krkovičku osmahneme nasucho na pánvi a smícháme s kapustou. Z másla a mouky uděláme jíšku, zředíme ji mlékem,…
Bulgur je celozrnná obilovina s oříškovou chutí a čím dál častěji nachází místo v našem jídelníčku. Ve spojení s restovanými kapustičkami a kořenovou zeleninou je…
Podzimní uzená polévka s houbami, růžičkovou kapustou a další zeleninou je velmi bohatá a sytá. Dala by se použít i jako samostatný hlavní chod. Díky uzenému masu a…
Růžičkovou kapustu očistíme, vložíme do vařící osolené vody, uvaříme do měkka a růžičky vyjmeme.Maso nakrájíme na hrubší nudličky, mírně osolíme, opepříme a zprudka…
Lahodná kombinace masa a zeleniny s rozpuštěným sýrem potěší milovníky sytých a vydatných jídel. Tento jednoduchý pokrm se skvěle hodí jak na každodenní oběd, tak na…
Růžičková kapusta je důležitá pro posílení našeho imunitního systému. Vyzkoušejte lehce pikantní kapustičky, restované na přepuštěném másle, s paprikou, mrkví a jarní…
Velmi snadná krémová polévka z růžičkové kapusty vás překvapí svou lahodnou chutí. Příprava je velmi rychlá, polévka je hotová do 20 minut a určitě vám zachutná. Pokud…
Krémová polévka z růžičkové kapusty a brambor se do chladného počasí skvěle hodí. Je jemná a smetanová a křupavé krutony a opečená slanina k ní pěkně ladí. Na přípravě…
Směs dušeného mletého masa, rajčat a chilli zapečená s bramborami a růžičkovou kapustou, přelitá smetanou a posypaná parmezánem, to je symfonie chutí, která způsobí, že…
Brambory uvaříme ve slupce. Růžičkovou kapustu očistíme - odkrojíme kousek košťálu a odstraníme škaredé svrchní lístky. Překrájíme na půlky. Pár plátků slaniny nakrájíme…
Udělat opravdu dobrou vepřovou kýtu, aby maso nebylo tuhé a zůstalo krásně šťavnaté je někdy oříšek. Nechte ochucené maso nějakou dobu odležet, udělá to s ním divy.…
Jednoduchá podzimní příloha z růžičkové kapusty je velmi rychle hotová a skvěle doplní pokrmy z pečeného či dušeného masa. Česnek a kapustičky spolu výborně ladí a…
V chladném počasí přijde vhod lahodná polévka, která zahřeje a zasytí. Smetanová polévka s růžičkovou kapustou a šunkou chutná opravdu skvěle. Podáváme ji s křupavými…