Tatarské maso
Recept ještě nebyl hodnocenMaso z kýty nakrájíme na plátky, lehce naklepeme, osolíme a opepříme. Na pánvi rozpálíme 2 lžíce oleje a na něm maso rychle osmahneme po obou stranách. Podlijeme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Maso z kýty nakrájíme na plátky, lehce naklepeme, osolíme a opepříme. Na pánvi rozpálíme 2 lžíce oleje a na něm maso rychle osmahneme po obou stranách. Podlijeme…
Kuřecí prsa uvaříme v osolené vodě s cibulí, trochou bílého vína a olejem. Po uvaření scedíme a nakrájíme na drobné kousky. Listy salátu omyjeme a natrháme na kousky.…
Batáty očistíme a nakrájíme na hranolky, dáme do trouby předehřáté na 200 stupňů a pečeme cca 20 minut, až budou batáty měkké a lehce zlatavé.Mezitím připravíme směs.…
Z majolky, jogurtu, hořčice, kečupu, citronové šťávy připravíme koktejlovou zálivku. Kuřecí maso okořeníme a restujeme. Vychladlé nakrájíme na menší kostičky a…
Očištěné kuřecí maso osolíme, okořeníme, zabalíme pevně do folie (vytlačíme vzduch, konce uvážeme) a uvaříme ve vodní lázni doměkka. 15 -20 minut bohatě stačí. Použít…
Na pánvi osmahneme cibuli. Přidáme papriku, fazole i se slaným nálevem a necháme 5 minut podusit..Do podušené směsi přidáme česnek, provensálské koření a podle chuti…
Jogurt smíchej s moukou, osol, přidej prášek do pečiva. Rukama vypracuj hladké těsto a na půl hodiny vlož do chladničky.Poté vyválej tenké těsto a skleničkou vykroj…
Na oleji osmažíme cibulku, přidáme mleté maso, necháme podusit, osolíme, opepříme.Poté přidáme rajský protlak, kečup (já dávám čtvrtku kečupu), necháme vařit, přidáme…
Zapni troubu na cca 175 °C - musí se předehřát.Brambory, cibuli a maso nakrájej na kostičky (1 cm) a promíchej s olejem nebo rozehřátým tukem z pečení, opatrně osol (…
Nakrájíme cibuli na kostičky, vložíme na pánev s rozehřátým olejem. Až bude cibule sklovitá, přidáme maso (podle toho, jaké máte rádi). Posypeme kořením, osolíme,…
Čočku přebereme, propláchneme a namočíme do studené vody nejméně na 2 hodiny. Potom ji v té vodě přivedeme k varu a povaříme 3-4 minuty. Čočku slijeme, nalijeme na ni…
Nachystame marinádu z oleje, Adamových žeber, česneku, medu, kečupu a koření. Dávám podle chuti (pálivé mi nevadí, takže si dávám trochu víc chilli a česneku) a maso…
Všechny suroviny smícháme dohromady, podebíráme, aby se suroviny nerozbily.Salát můžeme hned jíst, nemusí se nechat rozležet.
Do kastrolu dáme vrstvičku oleje, na něm zesklovatíme drobně nakrájenou cibuli, pak přidáme na nudličky nastrouhané mrkve i celer a pět minut dusíme. Podlijeme asi 3/4 l…
Uvaříme rýži tak, aby trochu chroupala. Hlávkové zelí spaříme v horké vodě, listy odkrájíme (postupujeme až ke středu), velké listy překrojíme na čtvrtky.Mleté maso a…
Do pekárny nalijeme vodu, přidáme ostatní suroviny a necháme pekárnu pracovat.Suroviny na potření těsta rozmixujeme tyčovým mixérem na pastu.Vykynuté těsto vyválíme tak,…
Do hrnce nalijte 800 ml vody a přiveďte ji k varu. Když začne vřít, přidejte jednu lžičku soli a jednu lžičku olivového oleje. Vsypte do vroucí vody těstoviny penne a…
Špekáčky nebo silnější párky (nesmíme oloupat kůži) nakrájíme na 1/2 cm silná kolečka a na rozpáleném oleji je z obou stran osmažíme. Pečením se kůžička smrští a…
Všechno koření smíchat a dobře vmasírovat do žebírek tak 1/2 hodiny před grilováním.Pak žebírka grilujeme.
Program Základní / stupeň propečení kůrky Střední / velikost Střední
Mäso si osolíme,okoreníme a naklepeme.Zmiešame med,cibuľu nadrobno,kečup a olej a do tejto marinády namáčame mäso a prudko opražíme na oleji.Pridáme zvyšok marinády a…