Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 651 kJ / 1 829 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 129,85 g |
Tuky | 96,33 g |
Vláknina | 40,10 g |
Cholesterol | 264 mg |
Sodík | 2,72 g |
Sůl | 6,25 g |
Sacharidy | 105,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 1. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečená krkovice marinovaná v pomerančové marinádě s chilli
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1AXG
Moje poznámka
Pečená krkovice marinovaná v pomerančové marinádě s chilli
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1AXG
Nejnovější recepty
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno před 1 hodinou
Cuketová směs na cokoli
Přidáno před 6 hodinami
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno před 8 hodinami
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno 1. 7. 2025 13:00
Dort Oreo bez vajec
Přidáno 1. 7. 2025 09:58
Kuřecí yakitori
Přidáno 30. 6. 2025 21:11
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brambory zapečené s uzeným a cibulí
Elen0766 před 35 minutami
Bábovka Ing. Petr
Veronika834 před 1 hodinou
Tvarohovo-citrónová bábovka
Lendoulinecek před 2 hodinami
Bramborové noky (gnocchi) se smetanou a sušenými rajčaty
NikolaP před 3 hodinami
Kuřecí stehna po provensálsku
E. J. K. před 4 hodinami
Královské žampiony
Lenka1980 před 4 hodinami
Ovocné knedlíky z tvarohového těsta II
Linda 989 před 5 hodinami
Hlíva se žampiony na smetaně
Lenka1980 před 5 hodinami
Debrecínská hrachová polévka
Sally.K51 před 5 hodinami
Tématické fráze:
marinovaná krkovice,
pečená krkovice,
pečená krkovička,
maso v pomerančové marinádě,
marinada na krkovicku pomeranc,
marinovaná krkovice recept,
recepty na krkovičku,
krkovice s pomeranče,
pečená krkovička plátky,
krkovička recepty,
pečená krkovice v marinádě,
pečená krkovice v pomeracové marináde schilli
Suroviny:
krkovice vepřová,
cibule,
pomeranče,
olej,
česnek,
omáčka sojová,
kečup sladký,
hořčice hrubozrnná,
chilli paprika čerstvá,
paprika sušená sladká,
sůl,
pepř
Komentáře (1)