Toasty s pomazánkou ze sojového granulátu

Boubelinda Kuchařka:

Předkrmy 9 názorů

57

Suroviny

50 g sójového granulátu
1 sklenička malého leča
1 cibule
2 lžice oleje
2 lžice kečupu
sladká paprika
stroužek česneku
sůl
pepř
Nálev:
1/4 kostky masoxu
1 lžice sojové omáčky
1 stroužek česneku
sůl
0,3 dcl vody
Recept si zatím oblíbilo 7 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Sojový granulát přelejeme horkým nálevem a necháme odležet tak 1 až 2 hodinky.

  2. Na oleji zpěníme cibulku, přidáme zcezený a okapaný granulát, mletou papriku a osmahneme. Vmícháme lečo, kečup, rozdrcený česnek, sůl a pepř a dusíme, až se šťáva téměř vydusí.

  3. Pomazánku mažeme horkou na opečené toastové chleby nebo opečené veky a zdobíme pažitkou, jarní cibulkou ...

Poznámka

Kdo má rád pikantnější jídla, přidá si pálivou papriku a čilli papričky.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 23 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Toasty s pomazánkou ze sojového granulátu

  • Jana Remkova Jana Remkova

  • krocanisko krocanisko

    Fakt bomba, sice jsem to nenechal odležet, ale i tak je to božské.Díky ti! :yes::yes:

    Odpovědět

  • Boubelinda Boubelinda(autorka receptu)

    Tenebres určitě by to nevadilo. Já jsem t taky tak poprvé udělala a nevadilo to.:-))

    Odpovědět

  • Tenebres Tenebres

    Chtěla bych se jen zeptat, jakým způsobem to dáváš odležet? Jen tak v otevřené nádobě při pokojové teplotě nebo v lednici? Nestačilo by, kdybych to maso normálně uvařila běžným způsobem pouze místo ve vodě přímo v tomto nálevu? Předem děkuji za rady ;-)

    Odpovědět

  • Tenebres Tenebres

    Více takových receptů! ;-) +:yes:

    Odpovědět

  • Boubelinda Boubelinda(autorka receptu)

    Iljuso díky. Je fakt výborná.

    Odpovědět

  • Iljusa Iljusa

    Musím pochválit - dlouho jsem sháněla něco bezmasého, mazacího - perfektní:yes:

    Odpovědět

  • HankaPu HankaPu

    Verčo,taky hodně používám sojový granulát na pomazánky, různé náplně , ale s lečem jsem ho ještě nevyzkoušela, tak to musím co nejdřív napravit a tobě bodík:yes::yes::-p

    Odpovědět

  • Patricie Patricie

    Moc pěkný recept, dávám do oblíbených. Posílám bod.:yes:

    Odpovědět

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo