Kuřecí jatýrka v kečupové omáčce

Fokuska Kuchařka: Fokuska

Pokrmy z vnitřností 4 názory

Suroviny

300 g jater
olej
sůl
pepř
1 cibule
3-4 stroužky česneku
5 lžic kečupu (lepší je použít pikantní)
50 g šunky
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Očištěná játra pokrájíme na kousky a opečeme na oleji.

  2. Hotová játra osolíme, opepříme a přendáme je do nahřáté nádoby, aby vydržela teplá.

  3. Do pánvičky přidáme trochu oleje nebo másla, necháme na něm zesklovatět drobně pokrájenou cibuli, přidáme pokrájený česnek na plátky, pokrájenou šunku na nudličky a kečup. Je-li potřeba, přidáme trochu vařící vody a směs necháme přejít varem.

  4. Játra na talíři přelijeme touto směsí a podáváme s rýží. Ozdobíme jemně pokrájeným pórkem či jarní cibulkou.

Poznámka

Příloha - kdo co má rád.

Rýže, hranolky, chléb...

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 67 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Kuřecí jatýrka v kečupové omáčce

Tématické fráze: kuřecí jatýrka recept na kureci jatyrka kuřecí játyrka recept kureci jatra v kecupove smesi játra v kečupové směsi kuřecí jatýrka s hranolkami pochoutka z kuřecich jatyrek recepty kuřecí jatýrka kuřecí maso v kečupové omáčce jatyrka v rajčatove omačce se zeleninou recepty na kuřecí jatýrka kuřecí jatýrka omacka omáčka z kuřecích jatýrek kecupove utopence kureci jatyrka z hranolky pikantni jatyrka pikantní kuřecí játyrka kuřecí játra omačka směs z kuřecích jatýrek kečupove rajče