Kedlubnový salát s uzenou krkovicí jako hlavní chod
Recept ještě nebyl hodnocenLetní jídlo, kdy většinu talíře zabere zelenina, neodmítne ani milovník masa. Pouze ale v případě, kdy dobře vychucenou směs svěží zeleniny doplní pár kousků masa. V…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Letní jídlo, kdy většinu talíře zabere zelenina, neodmítne ani milovník masa. Pouze ale v případě, kdy dobře vychucenou směs svěží zeleniny doplní pár kousků masa. V…
Talíř horké zeleninové polévky zahřeje a příjemně zasytí. Vyzkoušejte kedlubnovo-květákovou polévku, plnou sušených hub, má plnou zeleninovou chuť. Milovníci polévek si…
Není občas od věci si odpočinout od masových jídel. Kombinace vařené kedlubny a špenátu, ochuceného česnekem, vás příjemně překvapí. Pokrm velice snadný na přípravu, má…
Dušená vepřová krkovice, v kombinaci s uzeným masem a kedlubnami, je perfektním obědem, který spolehlivě zasytí. Můžeme jej podávat s jakoukoliv bramborovou přílohou,…
Silná hovězí polévka plná zeleniny zajisté přijde k chuti. Hovězí polévce dodají zajímavou chuť orestovaná zelenina a zejména rajčata. Polévku si můžete vychutnat v…
Mezi jeden z nejzdravějších druhů zeleniny patří kedlubna. Pokud nevíte, co z ní připravit, vyzkoušejte tyto skvělé zapečené kedlubny, plněné vydlabanými vnitřky a…
Oblíbené hranolky povětšinou připravujeme z brambor, avšak existuje spousta různých alternativ. Připravit je můžete i z kedlubny, obalené v trojobalu a usmažené krásně…
Máte rádi segedínský guláš? Vyzkoušejte jeho odlehčenou variantu, kterou bez výčitek můžete zařadit do redukčního jídelníčku a můžou jej i ti nejmenší. Kysané zelí…
Zapečené francouzské brambory nemusí být nutně jen bramborové. Vyzkoušejte je připravit z kedluben, které zapečete společně s uzeným masem, mrkví a ředkvičkami. Zdravý…
Pokud jste na zahrádce sklidili hromadu čerstvé zeleniny a nestíháte ji zpracovat, zavařte z ní zeleninou směs, kterou pak v zimním období pouze přidáte do polévky a…
Pečínka z husy je lahodné sváteční jídlo. Důležité je husu nasolit předem, získá tak při pečení skvělou chuť i křupavou kůžičku. Přestože je pečení dlouhé, na tuto…
Netradiční kombinace kuřecího masa na kari s dušenou kedlubnou a avokádem vás mile překvapí. Pokrm je velmi výživný a chutný a ani k němu nepotřebujete přílohu. I v…
Ve zdravém a vyváženém jídelníčku by se pravidelně mělo objevovat rybí maso, které obsahuje velké množství bílkovin a spoustu zdraví prospěšných látek. Tresčí maso je…
Lehký a osvěžující jarní salát, který spojuje křupavost mladé kedlubny s jemnou chutí uzeného lososa. Díky svěží zálivce a voňavým bylinkám je ideální jako lehká večeře…
Koprová omáčka z kedluben je letní jídlo z nenáročných surovin a přesto plné chuti. Připravit si k němu můžeme přílohu z vařených brambor nebo ho podávat s pečivem.…
Šťavnaté kuřecí maso se spojuje s jemnou chutí kedluben v lahodném a lehkém pokrmu, který překvapí svou svěžestí. Skvělá volba pro zdravý a chutný oběd plný jarní…
Kedlubnový salát se zakysanou smetanou je překvapivě sytý. Může nahradit dopolední svačinu, nebo i lehký oběd. Na noc by mohl být těžký do žaludku, přes den si ho ale…
Jarní nákyp s kedlubnami a hráškem můžete podávat jako lehký oběd či večeři. Výrazná chuť slaniny a parmazánu skvěle doplňuje chuťově méně výraznou zeleninu. Servírování…
Talíř horké polévky vždy příjemně zahřeje a zasytí. Pokud máte zahrádku plnou kedluben, vyzkoušejte připravit polévku plnou této nízkokalorické zeleniny, se zakysanou…