Kachní stehna s kedlubnami v pomalém hrnci
Recept ještě nebyl hodnocenKedlubny jsou tradiční přílohou k různým jídlům. Jsou oblíbené, navíc posilují imunitní systém a pomáhají při hubnutí. Zde doplňují kachní stehna připravovaná v pomalém…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Kedlubny jsou tradiční přílohou k různým jídlům. Jsou oblíbené, navíc posilují imunitní systém a pomáhají při hubnutí. Zde doplňují kachní stehna připravovaná v pomalém…
Pečená zelenina se dá v parném létě jíst i studená, čímž nás příjemně osvěží. Ať už zvolíte jakoukoli kombinaci zeleniny, vždy si pochutnáte. Je to prostě takové skvělé…
Tato polévka je nejen dobrá, ale také zdravá a vyvážená. Každá lžíce je plná lahodného spojení čerstvé zeleniny, brambor a aromatických žampiónů. Máslová jíška polévce…
Pokud máte rádi zeleninové polévky, určitě vyzkoušejte tento jemný kedlubnový krém. Je výtečným obědem i večeří. Navíc tak snadno zužitkujete i vzrostlejší či starší…
Tento lahodný a zdravý pokrm spojuje chuťově bohatou pečenou zeleninu s jemně oříškovým bulgurem, čímž vytváří harmonický a sytý hlavní chod nebo přílohu. Ideální pro…
Ne nadarmo se říká, že polévka je grunt. Smetanová polévka z uzeného vývaru je plná zeleniny a masa z uzeného jazyka, který má zajímavě kouřovou chuť. Navíc krásně voní…
Kapří maso má většina z nás spojené s vánočními svátky a řízky v trojobalu. V létě můžete čerstvě ulovenou rybu upéct v pekáči na lůžku ze zeleniny. Kapra předem…
Vydatnou polévku z kedlubny a brokolicového košťálu zvládnete připravit do půlhodiny. Talíř této horké zeleninové polévky podáváme ozdobený bylinkami a s dokřupava…
Maso z candáta je velmi jemné a postrádá typický rybí zápach, takže jej ocení i ti, kteří rybám běžně neholdují. Rybě nejvíce sluší snadná úprava na másle a v kombinaci…
Kedlubna ze zahrádky má v kuchyni různá využití. Vyzkoušejte recept na nasládlou dušená kedlubnu, podávanou s bramborovými šiškami osmaženými na sádle a posypanou…
Talíř dobré polévky vždy příjemně zasytí a potěší. Hustá smetanová kuřecí polévka s kedlubnou a brambory není nijak složitá na přípravu a hotová bude do hodiny. Po…
Jedním z nejšťavnatějších kousků vepřového masa je bezesporu krkovice. Dušená krkovice, doplněná o česnekové výhonky a kedlubnu, je ideálním nedělním obědem. Podáváme s…
Dobře upečená vepřová pečeně krásně voní po česneku, maso se krásně rozpadá a je šťavnaté. Obměňte klasické zelí za to smetanové kedlubnové, jeho chuť vás příjemně…
Receptů co udělat z kedlubny je opravdu mnoho. Za pomocí remosky můžete připravit kedlubny plněné mletým masem, posypané sýrem, zapečené dozlatova. Podáváme s tousty…
Jemné krémové polévky chutnají nejen dětem, ale i dospělým. Z čerstvého medvědího česneku a kedlubny vykouzlíte skvělý krém zajímavé chuti. Polévka je snadná na přípravu…
Krůtí maso je dobrým pomocníkem při redukční dietě. Obsahuje velké množství bílkovin, ale zároveň malé množství tuku. Krůtí plátky pečené na kedlubnách jsou rychlým a…
Letní jídlo, kdy většinu talíře zabere zelenina, neodmítne ani milovník masa. Pouze ale v případě, kdy dobře vychucenou směs svěží zeleniny doplní pár kousků masa. V…
Základem pro dobrou chuť masa je dostatečně dlouhá doba marinování. Bůček v pikantní marinádě, dušený společně s kedlubnou, vyžaduje sice zdlouhavější přípravu, ale…
Talíř horké zeleninové polévky zahřeje a příjemně zasytí. Vyzkoušejte kedlubnovo-květákovou polévku, plnou sušených hub, má plnou zeleninovou chuť. Milovníci polévek si…
Uzená kuřecí stehna zvládneme připravit velice snadno. Jejich uzená chuť skvěle funguje v kombinaci s lehce nasládlým kedlubnovo-cuketovým zelím. Podáváme s vařeným…
Milovníci krémových polévek zbystřete, tato polévka je pro vás jako stvořená. Jemný smetanový krém z kedluben na talíři perfektně doplní restovaná krůtí játra společně s…
Mezi jeden z nejzdravějších druhů zeleniny patří kedlubna. Pokud nevíte, co z ní připravit, vyzkoušejte tyto skvělé zapečené kedlubny, plněné vydlabanými vnitřky a…
Dokřupava usmažené kouličky z květáku, kedlubny a mozzarelly, uspokojí všechny milovníky smažených pokrmů. Tyto netradiční kouličky vás překvapí svojí chutí. Podávat je…
Oblíbené hranolky povětšinou připravujeme z brambor, avšak existuje spousta různých alternativ. Připravit je můžete i z kedlubny, obalené v trojobalu a usmažené krásně…