Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kedlubna - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Zapečený chřest

Zapečený chřest

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Ochutnejte toto výborné jídlo plné chutí! Brambory, chřest, kedlubnu, mrkve a hrášek zapečeme spolu s uzeným masem zalité vývarem a posypané sýrem, dokud není jídlo na…

toprecepty.cz

80 min

Zeleninové karbanátky

Zeleninové karbanátky

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Dozlatova usmažené karbanátky můžeme připravit i z kořenové zeleniny. Zachutnají i zapřisáhlým milovníkům masa. Hotové karbanátky podáváme s bylinkovým dresinkem ze…

SKADINKA

30 min

Sladkokyselá zelenina

Sladkokyselá zelenina

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Na této sladkokyselé zeleninové směsi si můžeme pochutnat jen tak, nebo ji podávat jako přílohu k masu. Zeleninu uvaříme, vložíme do zapékací misky vyložené slaninou,…

poslirecept

40 min

Zelenina s křehkým masem

Zelenina s křehkým masem

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Toto jídlo hraje na talíři všemi barvami a láká k ochutnání. Dušené kousky křehkého vepřového masa podávané s nakrájenou zeleninou provoněnou špekem si oblíbí i ti, kdo…

poslirecept

45 min

Plněné kedlubny

Plněné kedlubny

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Kedlubnové soudečky plněné dobrou směsí slaniny, mletého masa a smetany posypeme strouhaným sýrem a zapečeme v troubě. Toto jednoduché a rychlé jídlo můžeme použít jako…

poslirecept

65 min

Mrkvová polévka s kedlubnou

Mrkvová polévka s kedlubnou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Očištěnou cibuli nadrobno nakrájíme a zpěníme na rozehřátém másle.Pak přidáme očištěnou a na hrubém struhadle nastrouhanou mrkev a kedlubnu, osmahneme, poprášíme moukou…

Bahula

40 min

Zeleninová polévka s uzeným jazykem

Zeleninová polévka s uzeným jazykem

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Ne nadarmo se říká, že polévka je grunt. Smetanová polévka z uzeného vývaru je plná zeleniny a masa z uzeného jazyka, který má zajímavě kouřovou chuť. Navíc krásně voní…

RubyRom

65 min

Candát s kedlubnami

Candát s kedlubnami

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Maso z candáta je velmi jemné a postrádá typický rybí zápach, takže jej ocení i ti, kteří rybám běžně neholdují. Rybě nejvíce sluší snadná úprava na másle a v kombinaci…

1 16 17 18 19 20 21