Vepřové roládky s kedlubnou a žampiony
Recept ještě nebyl hodnocenRoládky z vepřové kýty jsou plněné uzeninami a proužky papriky s mrkví, které dělají zajímavou strukturu na řezu. Jako přílohu k nim podáváme dušenou kedluben na másle a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Roládky z vepřové kýty jsou plněné uzeninami a proužky papriky s mrkví, které dělají zajímavou strukturu na řezu. Jako přílohu k nim podáváme dušenou kedluben na másle a…
Ochutnejte toto výborné jídlo plné chutí! Brambory, chřest, kedlubnu, mrkve a hrášek zapečeme spolu s uzeným masem zalité vývarem a posypané sýrem, dokud není jídlo na…
Dozlatova usmažené karbanátky můžeme připravit i z kořenové zeleniny. Zachutnají i zapřisáhlým milovníkům masa. Hotové karbanátky podáváme s bylinkovým dresinkem ze…
Masozeleninové grilované špízy s brokolicovým dipem jsou lahodnou pochoutkou, ideální pro letní grilování. Tyto špízy kombinují šťavnaté kousky masa s křupavou zeleninou…
Sváteční oběd v našich končinách obsahuje zpravidla maso, knedlík a zelí nebo omáčku. S tímto receptem pak můžete připravit tradičního králíka s kynutým knedlíkem a…
Polévky jsou skvělé jak na předkrm, tak i jako plnohodnotná večeře. Na tuto z receptu zužitkujeme čerstvé kedlubny a také bylinky ze zahrádky. Její příprava nám zabere…
Na této sladkokyselé zeleninové směsi si můžeme pochutnat jen tak, nebo ji podávat jako přílohu k masu. Zeleninu uvaříme, vložíme do zapékací misky vyložené slaninou,…
Toto jídlo hraje na talíři všemi barvami a láká k ochutnání. Dušené kousky křehkého vepřového masa podávané s nakrájenou zeleninou provoněnou špekem si oblíbí i ti, kdo…
Kedlubna má široké využití, ať už ve studené kuchyni, tak v polévkách či hlavních chodech. Naplno si její chuť užijeme v tomto zeleninovém ragú, ve kterém ji doplníme…
Kedlubnové soudečky plněné dobrou směsí slaniny, mletého masa a smetany posypeme strouhaným sýrem a zapečeme v troubě. Toto jednoduché a rychlé jídlo můžeme použít jako…
Očištěnou cibuli nadrobno nakrájíme a zpěníme na rozehřátém másle.Pak přidáme očištěnou a na hrubém struhadle nastrouhanou mrkev a kedlubnu, osmahneme, poprášíme moukou…
Černá rýže z oblasti Provence je považována za zdraví prospěšnou plodinu. Má velký obsah přírodních barviv a oříškovou příchuť. Spolu s trochou masa, sezónní zeleninou a…
Tato polévka je nejen dobrá, ale také zdravá a vyvážená. Každá lžíce je plná lahodného spojení čerstvé zeleniny, brambor a aromatických žampiónů. Máslová jíška polévce…
Pokud máte rádi zeleninové polévky, určitě vyzkoušejte tento jemný kedlubnový krém. Je výtečným obědem i večeří. Navíc tak snadno zužitkujete i vzrostlejší či starší…
Ne nadarmo se říká, že polévka je grunt. Smetanová polévka z uzeného vývaru je plná zeleniny a masa z uzeného jazyka, který má zajímavě kouřovou chuť. Navíc krásně voní…
Vydatnou polévku z kedlubny a brokolicového košťálu zvládnete připravit do půlhodiny. Talíř této horké zeleninové polévky podáváme ozdobený bylinkami a s dokřupava…
Maso z candáta je velmi jemné a postrádá typický rybí zápach, takže jej ocení i ti, kteří rybám běžně neholdují. Rybě nejvíce sluší snadná úprava na másle a v kombinaci…
Kedlubna ze zahrádky má v kuchyni různá využití. Vyzkoušejte recept na nasládlou dušená kedlubnu, podávanou s bramborovými šiškami osmaženými na sádle a posypanou…
Jedním z nejšťavnatějších kousků vepřového masa je bezesporu krkovice. Dušená krkovice, doplněná o česnekové výhonky a kedlubnu, je ideálním nedělním obědem. Podáváme s…
Jedním z nejoblíbenějších druhů ryb je bezesporu losos. Předem marinovaný losos oplývá asijskými chutěmi a perfektně jej doplní rýžový salát s kedlubnou, příjemně vonící…
Pokud jsou krémové smetanové polévky vaše oblíbené, tak si určitě zamilujete tuto polévku. Z čerstvého chřestu a kedlubny můžete uvařit skvělou polévku, která je snadná…
Dobře upečená vepřová pečeně krásně voní po česneku, maso se krásně rozpadá a je šťavnaté. Obměňte klasické zelí za to smetanové kedlubnové, jeho chuť vás příjemně…
Receptů co udělat z kedlubny je opravdu mnoho. Za pomocí remosky můžete připravit kedlubny plněné mletým masem, posypané sýrem, zapečené dozlatova. Podáváme s tousty…
Jemné krémové polévky chutnají nejen dětem, ale i dospělým. Z čerstvého medvědího česneku a kedlubny vykouzlíte skvělý krém zajímavé chuti. Polévka je snadná na přípravu…