Ražniči na plechu vše v jednom
Recept ještě nebyl hodnocenRažniči na plechu je skvělým způsobem, jak si užít lahodnou směs masových a zeleninových kousků s minimálním úsilím. Stačí připravit ingredience, navrstvit je na plech,…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Ražniči na plechu je skvělým způsobem, jak si užít lahodnou směs masových a zeleninových kousků s minimálním úsilím. Stačí připravit ingredience, navrstvit je na plech,…
Gulášovka z cukety je chutná polévka, která skvěle využívá sezónní zeleninu. Tato polévka kombinuje sladkost cukety s pikantními tóny koření, čímž vytváří lahodnou a…
Brambory zapečené s klobáskou, houbami a omáčkou velouté jsou vděčnou večeří z jednoho pekáčku. Recept není složitý na přípravu ani čas a zaručuje skvělou chuť uzeniny a…
Nikdo z nás si nedovede představit oslavu bez spousty jednohubek. Mezi ty nejoblíbenější, patří jednohubky se štiplavou česnekovou pomazánkou, které můžete nazdobit dle…
Klasická zelňačka dostává nový rozměr díky pečeným bramborám, které dodávají jemně kouřovou chuť. Spojení kysaného zelí a pečených brambor tvoří dokonalou kombinaci,…
Už jste někdy zkoušeli připravit čočku v kombinaci s houbami? Chutná totiž skvěle. Čočka s opečenou klobásou a žampiony se jistě zařadí mezi vaše oblíbená jídla.…
Čeká vás náročný den a máte chuť na lahodnou a vydatnou snídani? Inspirujte se anglickými snídaněmi a připravte si tuto dobrotu plnou zajímavých chutí, mezi kterými…
Kočičí tanec je tradiční staročeské jídlo. Jde o vydatný pokrm z krup, čočky a slaniny, který podáváme s klobásou obalenou slaninou, vařenými vejci, kyselou okurkou a…
Směs pečeného a uzeného masa na talíři potěší každého milovníka dobrého jídla. Tento výběr mas se skvěle hodí na slavnostní stůl nebo jen tak k posezení s přáteli.
Bramborové muffiny jsou snadné na přípravu a ideální jako slané pohoštění pro návštěvy. Jsou plné chutí - najdeme v nich párky, klobásu, brokolici i zelené fazolky.…
Špízy z bramborových knedlíků jsou originální a chutný způsob, jak využít oblíbené české knedlíky v netradiční podobě. Kombinuje opečené kousky knedlíků se slaninou,…
Z kapusty se dá vytvořit mnoho jídel, ale jedním z nejznámějších je právě kapustová polévka, která zahřeje při chladnějších jarních dnech. Medvědí česnek a mletá paprika…
Šťavnaté kuřecí maso pečené na jemně dochuceném kedlubnovém zelí je svěží alternativou k tradičnímu zelí. Lehký, přitom sytý pokrm s příjemnou sladko-slanou chutí, který…
Tyto lahodné špízy kombinují šťavnatou vepřovou krkovičku s čerstvou cuketou. Doplňují je dokonale křupavé rohlíky, které dodají pokrmu jedinečný šmrnc. Jsou ideální pro…
Hladká a jemně nakyslá podmáslová omáčka „na způsob hodolanské“ spojuje podmáslí, brambory, divoké koření a restovanou klobásu. Podávejte s nakrájeným vařeným vejcem a…
Kapustové listy plněné lahodnou směsí a obalené ve zlatavém trojobalu představují netradiční, ale výtečnou variantu oblíbených řízků. Křupavý obal skrývá šťavnatou náplň…
Kdo má rád něco pikantního, ten si určitě pochutná. Z čerstvých papriky připravíme snadnou večeři. Barevný zeleninový základ doplní klobása, kterou zvolíme podle chuti,…
Opečené brambory a voňavé kysané zelí voní po domácí kuchyni a skvěle chutnají samotné i jako příloha k masu. Rychlý, levný a přitom sytý pokrm pro obyčejný všední den.
Výživné, voňavé a překvapivě chutné jídlo plné vlákniny i rostlinných bílkovin. Pohanka zapečená se zelím, je skvělou volbou pro zdravý oběd či večeři. Ideální pro…
Na oleji orestujeme dobleda nahrájanú cibuľu, pridáme huby a kratúčko orestujeme. Zaprášime múkou, paprikou a pol minúty opäť za stáleho miešania restujeme.Zalejeme…
Křídla si omyjeme,vysušíme,uřízneme jim poslední hubený článek(z toho jsem udělala vývar),pak je osolíme a dáme do pekáčku na malinko oleje. V pekáčku křídla posypeme…
Filety nakrájame na kúsky vhodné na napichovanie. Klobásu a cibuľu narežeme na kolieska.Prísady na marinádu premiešame a naložíme do nej kúsky sumčeka, cibuľu a klobásu.…
Těsto: Všechno smícháme a vypracujeme hladké těsto. Rozdělíme na 4 díly a necháme vykynout asi 4 hodiny. Pak těsta vyválíme a dáme na plechy vyložené pečícím papírem.Do…
Naklepeme kotlety a okořeníme (kořením Americké brambory) - nesolíme (myslím, že v koření je soli dost). Klobásu nakrájíme na plátky, cibuli na měsíčky, česnek…