Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sekaná z vepřového masa ochucená domácí klobáskou

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

6. 4. 2022 18:02

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie10 173 kJ / 2 431 kcal
Bílkoviny164,61 g
Tuky152,66 g
Vláknina19,19 g
Cholesterol 660 mg
Sodík 4,37 g
Sůl10,95 g
Sacharidy94,48 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Sekanou také můžeme péci v klasické troubě.

Do pekáčku dáme uvedené suroviny pod maso. Na to sekanou, mírně podlijeme a bez víka pečeme při 180 °C cca 50 minut. Doba pečení záleží na vlastnostech trouby a na velikosti masové šišky.

Během pečení občas maso přeléváme vypečenou šťávou a podle potřeby podléváme horkou vodou.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

12. 4. 2022 19:48

Marie Svarcova: Maruško,děkuji:-8:-K

Marie Svarcova Marie Svarcova

7. 4. 2022 09:22

:-)<3:yes: klobáska je tam skvělá, recept se mi líbí :yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Další recepty

Suroviny: maso mleté, smetana ke šlehání, klobása, cibule, česnek, solamyl, majoránka, kmín drcený, pepř mletý, cibule, omáčka worcesterová, sádlo

TopRecepty.cz

Sekaná z vepřového masa ochucená domácí klobáskou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/g1w6