Šamorínský rožeň

Suroviny

Vepřové maso(množství individuálně, podle počtu stolovníků)
anglická slanina
klobása dle vlastního výběru a chuti
cibule
brambory vařené ve šlupce
červená paprika
sůl
pepř
olej

Postup přípravy receptu

  1. Maso nakrájíme na kousky, anglickou a papriku na kostky, cibuli na měsíčky, klobásu a brambory na kolečka.

  2. Maso si osolíme a opepříme a zakápneme v misce olejem a necháme chvíli postát.

  3. Pak napichujeme v libovolném pořadí maso a ostatní suroviny na jehly a dáme péct. Samozřejmě můžeme i grilovat na zahradě.

Poznámka od kuchařky

Recept mám od syna.

Komentáře k receptu Šamorínský rožeň

Tématické fráze: šamorinský rožeň šamorýnský rožen maso na rožni rožeň maso na rožen šamorínská směs šamorínský rožeň recept rožně šamorínský vepřový rožeň šamorýnský vepřový rožeň vepřové maso na rožni šamorýnský recepty na rozen recepty na rožni šamorínský rožeň, šamorínská jehla co na rožeň vepřové na rožni vepřový rožeň maso na rožni recept