ŚAmorínský rožeň

Jana Dorazinová-Remková Kuchařka: Jana…

Vepřové maso 6 názorů

Suroviny

Vepřové maso(množství individuálně, podle počtu stolovníků)
anglická slanina
klobása dle vlastního výběru a chuti
cibule
brambory vařené ve šlupce
červená paprika
sůl
pepř
olej
Recept si zatím oblíbilo 9 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Maso nakrájíme na kousky, anglickou a papriku na kostky, cibuli na měsíčky, klobásu a brambory na kolečka.

  2. Maso si osolíme a opepříme a zakápneme v misce olejem a necháme chvíli postát.

  3. Pak napichujeme v libovolném pořadí maso a ostatní suroviny na jehly a dáme péct. Samozřejmě můžeme i grilovat na zahradě.

Poznámka

Recept mám od syna.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Ohodnoťte recept: ŚAmorínský rožeň

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: šamorinský rožeň šamorýnský rožen maso na rožni rožeň maso na rožen šamorínský rožeň recept šamorínská směs rožně šamorínský vepřový rožeň šamorýnský vepřový rožeň vepřové maso na rožni recepty na rožni šamorínský rožeň, co na rožeň šamorýnský recepty na rozen vepřové na rožni maso na rožni recept vepřový rožeň jak napichnout kytu na rozen

Zapomněl/a jsem heslo