Treska ještě dneska

Ryby Doba přípravy: 5 + 25 minut 2 názory

Ryby Doba přípravy: 5 + 25 minut 2 názory

Suroviny 2 porce

300 g filé aljašské tresky
3 lžíce hladké mouky
3 lžíce drcených kukuřičných lupínků
1 lžíce drceného kmínu
1 lžíce italských bylinek
50 g másla
1 lžíce olivového oleje
sůl
pepř
300 g brambor
100 ml mléka

Postup přípravy receptu

  1. Dáme si vařit v osolené vodě brambory na kaši. Než dojdeme k její realizaci, stihneme ostatní.

  2. Povolené filé posolíme a popepříme, v misce smícháme mouku s drcenými kukuřičnými lupínky, kmínem a bylinkami. V této směsi filé obalíme .

  3. Rozehřejeme na pánvi máslo s olejem. Na středním ohni opečeme filé.

  4. Připravíme si kaši. Rozmačkáme scezené brambory, přidáme lžíci másla a mléko, které jsme prohnali varem. Kaši propracujeme mačkadlem. V závěru prošleháme, ruční metla stačí.

  5. Filé podáváme s kaší a plátky citronu.

Poznámka od kuchařky

Krok za krokem také na http://www.mojetara.cz/recipe/treska-jeste-dneska-...

Komentáře k receptu Treska ještě dneska

  • mojetara mojetara(autorka receptu)

    Drobek: :-8 Díky, jsem trubka, to bylo nejspíš z radosti, jak se večeře (byla pozdní) vyvedla. Díka za pozorné čtení a upozornění. Opraveno :-):-):-)

    Odpovědět

  • Drobek Drobek

    V popisu ti uniklo použít ty kukuřičné lupínky, oprav si to. Jinak se mi recept líbí, sami lupínky na obalení používáme, je to krásně křupavé.:-8

    Odpovědět

Tématické fráze: treska recepty treska recept filé z aljašské tresky recept aljašská treska recepty diskuze příprava aljašské tresky zapečená aljašská treska aljašská treska na kmíně treska recept top aljašská treska na másle top recepty treska filé z aljašské tresky recepty treska v kukuřičných lupínkách zapečená treska se sýrem a kukuřičnými lupínky file z aljasske tresky na kmine aljašská treska recepty aljašská treska a její příprava treska v kukuřičních lupíncích aljašská treska drcená recepty file s kukuřičnými lupínky treska v kukuřičných lupíncích