Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kmín drcený - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Lišky na slanině

Lišky na slanině

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Lišky patří k vynikajícím lesním houbám, a jako takové si proto zaslouží použití v receptech, kde plně vynikne jejich výborná chuť. Velmi chutné jsou třeba dušené na…

1974andrea

30 min

Kachní prsní plátečky

Kachní prsní plátečky

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Kachní plátky jsou elegantní alternativou ke klasické pečené kachně. Díky výraznému koření a marinování získají plnou chuť, která se na pánvi rozvine. Maso zůstane měkké…

Chlebajez

30 min

Broskvové čatní

Broskvové čatní

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Zralé broskve v netradiční úpravě vás překvapí svou výraznou chutí. Broskvové čatní je skvělý doplněk k pečenému masu, grilovaným dobrotám nebo vyzrálým sýrům. Připravte…

Bibinka

50 min

Rychlý houbový koláč

Rychlý houbový koláč

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Slané koláče jsou skvělou formou svačiny, večeře či občerstvení třeba na pikniku. Připravit tak můžete třeba tento rychlý houbový. Na listové těsto stačí navrstvit…

1974andrea

40 min

Rozmarýnový králík na houbách

Rozmarýnový králík na houbách

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Králík je skvělé maso, ale je potřeba mu trochu pomoct proti vysušení - pomůže prošpikování slaninou. O hloubku chuti se postarají lesní houby a o neodolatelnou vůni…

Nikina

105 min

Zapékané špagety po milánsku

Zapékané špagety po milánsku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Spojení špaget, opečených hub, kvalitní šunky a rozpečeného sýra vytváří syté a voňavé jídlo, které uspokojí celou rodinu. Tahle zapečená klasika je ideální, když máte…

toprecepty.cz

60 min

Kančí guláš se zelím

Kančí guláš se zelím

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Kančí maso je libové, ale pevnější než vepřové. Na talíř nám přinese chuť a vůni lesa. V kombinaci se zelím, červenou paprikou a fazolkami z něj připravíme chutný guláš.…

Veruncicka

120 min

Steaky z kapra

Steaky z kapra

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Kapří maso nemusí patřit jen na štědrovečerní stůl. Připravte si ho ve formě šťavnatých steaků, které překvapí jemnou chutí a křupavou kůrkou. Skvěle se hodí k bramborám…

Handour

45 min

Guláš ze syrovinek

Guláš ze syrovinek

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Ryzce patří mezi chutné lesní houby. Pokud jste si jich z lesa pár přinesli, vyzkoušejte připravit tento výborný, voňavý guláš. Voní po kmínu, česneku, majoránce a…

Vaclav Fronek

45 min

Falešná dršťková polévka z růžovek

Falešná dršťková polévka z růžovek

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Dršťková polévka z růžovek je lahodnou houbovou variantou klasické dršťkové, kterou si oblíbí i ti, kteří hovězí dršťky nemusí. Růžovky svým vzhledem i strukturou skvěle…

Handour

60 min

Smaženice s krupičkou

Smaženice s krupičkou

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Smaženice z čerstvých lesních hub je jedním z nejjednodušších, ale zároveň nejvděčnějších houbových pokrmů. Voní lesem, skvěle chutná a s krajícem čerstvého chleba je to…

poslirecept

35 min

Štika na houbách a zázvoru

Štika na houbách a zázvoru

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Šťavnatá štika, marinovaná v olivovém oleji se zázvorem, kmínem a paprikou, doplněná dušenými houbami se sójovkou. Podává se s voňavými bramborovými hromádkami z másla,…

hanahcotton

80 min

Lahodné zapečené liškové sendviče

Lahodné zapečené liškové sendviče

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Zapečené liškové sendviče spojují křupavou veku, jemně nasládlou chuť lišek a voňavý sýr do dokonalé kombinace, která potěší nejen houbaře. Připravíte je snadno a rychle…

Bibinka

45 min

Pelhřimovský řízek

Pelhřimovský řízek

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Znáte pelhřimovský řízek? Jsou to plátky vepřového karé, obalené v bramborákovém těstě. Jemně voní česnekem, majoránkou a kmínem. Osmažené dočervena je podáváme se…

zizala

35 min

Rychlá obědovečeře

Rychlá obědovečeře

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Krkovici nakrájíme na plátky, osolíme, posypeme paprikou a obalíme v mouce.Brambory oloupeme a nakrájíme na plátky, asi tak 0,5 cm, osušíme, dáme na plech, osolíme,…

Jijan

30 min

1 58 59 60 61 62 90

Naposledy jste si prohlédli