Barevná cuketová čína
Recept ještě nebyl hodnocenCuketu omyjeme, ostraníme špatnou slupku (pokud je dobrá, nemusíme ji loupat) a nakrájíme na kousky. Papriku omyjeme, vykrojíme jádřinec a nakrájíme na kousky. Česnek…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Cuketu omyjeme, ostraníme špatnou slupku (pokud je dobrá, nemusíme ji loupat) a nakrájíme na kousky. Papriku omyjeme, vykrojíme jádřinec a nakrájíme na kousky. Česnek…
Očištěné porce candáta nařežeme po 1 cm od hřbetu k bříšku, nedořezáváme až ke kraji. Posypeme hustě bylinkovou solí a mletým kmínem.Porce dáme do chladna proležet na 30…
Dýni hokkaido oloupeme a nakrájíme na kostky. Celer nakrájíme na kousky, pórek nadrobno.V kastrůlku rozehřejeme olivový olej a jemně na něm orestujeme pórek. Přidáme…
Hovězí maso omyjeme a nakrájíme na malinké kousky. Mrkev a brambory očistíme a nakrájíme na stejně velké kousky. Listový špenát propláchneme a také nakrájíme.Do…
Na dno pekáčika dáme na kocky nakrájanú slaninu.Na ňu uložíme na tenšie pásiky narezaný stopkový zeler a nakrájané listy cvikly. Osolíme, okoreníme a posypeme paprikou…
Suroviny na těsto vložíme do domácí pekárny v pořadí, jak jsou uvedeny. Nastavíme si program "Farmářský bochník".Zbytek necháme na pekárně.
Kapří maso bez kůže a kostí dvakrát semeleme na masovém strojku. Cibuli nakrájíme na jemno a spolu s nastrouhaným rohlíkem přidáme k masu. Přidáme vejce, tymián, mletý…
Brambory uvařené ve slupce oloupeme, pokrájíme na plátky a dáme do lehce olejem vymazané remosky.Do bešamelové omáčky přidáme houby, podušené předem v rendlíku na másle…
Připravte si z vlažného mléka, trošky cukru a kvasnic kvásek.Brambory nastrouhejte na jemno, osolte, přidejte malinko mletého kmínu, sušeného česneku a hrst smažené…
Na másle osmažíme cibulku, přidáme nakrájené houby a krátce restujeme. Zaprášíme moukou, krátce osmahneme, zalijeme horkou vodou, okořeníme, osolíme, přidáme zeleninu a…
Uvaříme si vajíčka natvrdo. Promícháme tvaroh s majolkou, hořčicí, postrouhanými žloutky. Vše vyšleháme a ochutíme solí a kmínem. Pak pokrájíme zcezené žampiony a…
Cibuli nakrájíme na jemno, zpěníme ji a přidáme na kousky nakrájené žampióny (ne moc malé kousky, když žampióny pustí vodu, hodně se zmenší). Po přidání žampiónů ihned…
Houby namočíme do teplé vody. Nasekáme oloupanou cibuli. Omyté a osušené maso nakrájíme na kostky, osolíme a lehce obalíme v mouce. V hluboké pánvi rozehřejeme sádlo a …
Připravíme těstíčko na bramboráky. Nejprve brambory očistíme a jemně nastrouháme. Ještě před přidáním dalších surovin ho zbavíme přebytečné tekutiny, dále přidáme vlažné…
Na oleji osmahneme cibuli nakrájenou na kostičky, přidáme oloupané špekáčky nakrájené na kostičky, nakrájené houby, sůl, pepř, papriku, česnek nakrájený najemno, mouku a…
Poměr surovin dávám 3-2-1 díly brambor, celeru a cibule. Všechno nakrájím na kostky, osolím a uvařím do měkka.Po uvaření sliji vodu, trošku tam nechám, přidám ohřátou…
Játra očistíme, špek nakrájíme na kostičky cca 1/2 x 1/2 cm, oloupanou cibuli a očištěný pórek nakrájíme na půlměsíčky, paprikové lusky nakrájíme na proužky.Špek…
Brambory předvaříme ve slupce, asi 5 minut. Cibulku nakrájíme nadrobno, papriku, zbavenou semínek, napříč na kolečka. Oloupané brambory rozkrojíme podélně na čtvrtiny a…
Brambory očistíme, oškrábeme, nakrájíme na malé kostičky. Dáme do hrnce, zalijeme vodou, jen aby byly ponořené a uvaříme s kmínem a špetkou soli doměkka. Než se brambory…
Dáme vařit brambory. Lososa opláchneme, položíme na velké prkénko kůží nahoru tak, aby část prkénka s širší částí ryby ( od hlavy), byla nad dřezem. Nožem od ocasní…
Květák a oloupanou mrkev vcelku nebo překrojenou napůl předvaříme v páře na pařáku ve větším hrnci s poklicí. Oloupané brambory nakrájíme na malé kousky a uvaříme se…
Máslo utřeme s brynzou a zbylými surovinami. Na zředění je možno přidat lžíci mléka nebo smetany.Pořádně vyšleháme, necháme vychladit. Podáváme s tmavým pečivem a…
Krkovičku nakrájíme na asi 1,5-2 cm silné kostky, tlusté neodkrajujeme. Maso osolíme, opepříme, okmínujeme a samozřejmě dáme rozmarýn. Ve wok pánvi na oleji zesklovatíme…
Kedlubnu i košťál oloupeme a nastrouháme nahrubo. Oloupanou cibuli nasekáme na kostičky. Do hrnce dáme 1 lžíci másla a lžičku oleje nebo jen přepuštěné máslo a na něm…
Přidáno před 40 minutami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Šéfkuchař hotelu Pupp nám prozradil recept na legendární karlovarský knedlík. Během festivalu si na něm pochutnává i herec Johny Depp
Polévka z hlávkového salátu je jemná díky smetaně, lehce kyselá po citronu, voní koprem a s opečenou slaninou chutná božsky
10 nejoblíbenějších asijských specialit: Připravte si čínskou křehkou kachnu, vietnamskou polévku phở bò i japonské sushi!