Knedlíkové lívance
Recept ještě nebyl hodnocenKnedlik nakrájíme na plátky, na pánvičce osmažíme z obou stran dozlatova, namažeme marmeládou a navrch dáme šlehačku.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Knedlik nakrájíme na plátky, na pánvičce osmažíme z obou stran dozlatova, namažeme marmeládou a navrch dáme šlehačku.
Listy brutnáku propláchneme studenou vodou, dáme do hrnce nebo jiné nádoby a spaříme horkou vodou. Necháme vychladnout, pak listy lehce vymačkáme a pokrájíme je.Do…
Cibuli, pórek ,uzeninu pokrájíme nadrobno, a smícháme s ostatními surovinami. Vznikne nám husté těstíčko, jež dáváme polévkovou lžící na rozpálený olej, uděláme…
Do misky rozklepneme vejce, která rozšleháme se šlehačkou. Lehce osolíme, opepříme a promícháme.Houskový knedlík a maso nakrájíme na kostičky.Zapékací mísu vymažeme…
Knedlík před přípravou svačinky nebo večeře vyndáme z chladničky dříve, aby se s ním dobře pracovalo, nelámal se a nedrolil. Je lepší, mít ho o pokojové teplotě. Knedlík…
Přidáno před 44 minutami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
První český král Vratislav I. si pochutnával na sekaném telecím mase zabaleném do bránice i na plněném labutím krku
Jak na nejlepší bublaninu s třešněmi? Tahle těsta patří mezi nejoblíbenější
9 nejlepších bramborových příloh: Zhubnete spíš s bramborami na loupačku nebo s kaší? Spočítali jsme za vás!