Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 333 kJ / 319 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 46,18 g |
Tuky | 6,97 g |
Vláknina | 9,40 g |
Cholesterol | 80 mg |
Sodík | 1,71 g |
Sůl | 4,20 g |
Sacharidy | 14,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka Knedlovepřozelo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jZWR
Moje poznámka
Polévka Knedlovepřozelo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jZWR
Nejnovější recepty
Vaječný bagel
Přidáno před 12 hodinami
Jednoduché a rychlé rizoto s ředkvičkami
Přidáno před 14 hodinami
Tartaletky s rebarborovým pudinkem
Přidáno před 14 hodinami
Chuťovky s uzenou vepřovou panenkou
Přidáno před 14 hodinami
Brynzáky s opečenou šunkou a cibulkou
Přidáno před 14 hodinami
Bramborové placičky se špenátem a vejcem
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kopřivový špenát
radekfiala před 1 hodinou
Utopenci - nejlepší co známe
Eva S. před 1 hodinou
Rychlá tvarohová buchta s povidlím jako hanácké koláče
Koffi před 4 hodinami
Pečené krůtí stehno s cibulí
Radka61 před 11 hodinami
Milionová polévka našich babiček
ZuzkaBob před 12 hodinami
Lehký tvarohový koláč
Veronika98 před 13 hodinami
Smetanové kedlubny na sladkokyselo
Sahula před 13 hodinami
Zeleninový krém s restovanými žampiony
Jelen97 před 13 hodinami
Smažená treska
TondaJ před 13 hodinami
Cuketový krém s bílkovými nudlemi
Jelen97 před 13 hodinami
Tématické fráze:
knedlo vepřo zelo,
polévka z výpeku,
výpek na polévku,
polívka z vypeku,
recept polévka z výpeku,
jak zpracovat zbytky uzenýho a zelí,
knedlo vepřo zelo míchanice,
houskové knedlíky do polévky,
jak zpracovat houskový knedlík,
knedlík uzené zelí míchanice,
knedlovepsozelo recept,
vepřozelo v jednom hrnci,
maso na knedlo vepřo zelo recept,
knedlo vepřo zelo recepty,
knedlo-vepřo-zélo
Suroviny:
maso vepřové,
zelí kysané,
knedlík houskový,
cibule,
máslo,
olej,
vývar,
kmín celý,
sůl,
pepř,
petrželka
Komentáře (19)