Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Koření čubrica - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie929 kJ /
222 kcal
Bílkoviny10,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,00 g
Tuky2,00 g
– nasycené0,40 g
– nenasycené1,00 g
–– mononenasycené0,40 g
–– polynenasycené0,60 g
––– omega 30,00 g
Vláknina2,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 800 mg
Sůl2,00 g
Sacharidy40,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g

Recepty s touto surovinou

Fazolová polévka rychlá Videorecept

Fazolová polévka rychlá

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Polévka bývá většinou součástí obědového menu. Tato fazolová je opravdu vydatná, takže může nahradit i hlavní chod. Použitím luštěnin v konzervě ušetříte mnoho času a…

maris

30 min

Rizoto na srbský způsob

Rizoto na srbský způsob

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Rizoto na srbský způsob je chutné, syté jídlo plné vůní Balkánu. Na rozdíl od krémového italského rizota se tento pokrm připravuje s rajčatovým základem, paprikou,…

Zdenka1

70 min

Čevapčiči podle starých kuchařek Videorecept

Čevapčiči podle starých kuchařek

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Čistá chuť kvalitního masa nejlépe vynikne v čevapčici bez zbytečných přísad. Stačí najemno nakrájená cibule, sůl, pepř a trocha balkánského koření čubrica. Dozlatova…

zizala

25 min

Bramboračka s čerstvými houbami

Bramboračka s čerstvými houbami

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Bramboračka s houbami je národní poklad. V každé rodině se vaří trošku jinak. Pokud je ale tato polévka dobře vychucená, nejen že zasytí a zahřeje, zároveň pohladí…

Tom Beyk

80 min

Kuřecí čtvrtky po řecku

Kuřecí čtvrtky po řecku

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Očistěné brambory a mrkev nakrájíme na kolečka, cibuli a česnek na plátky.Vše dáme do pekáče, prolijeme olejem, posypeme částí koření, kmínem, pepřem, přidáme hořčici,…

Tom Beyk

115 min

Zapečená špagetová dýně

Zapečená špagetová dýně

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Zapečená špagetová dýně plněná mletým masem je lahodný a zdravý pokrm, který spojuje jemnou chuť dýně se šťavnatým mletým masem a aromatickým kořením. Tento recept…

suslajda

115 min

Pomazánka z vařeného kapra

Pomazánka z vařeného kapra

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Do misky obereme vařené kapří maso tak, aby bylo bez kostí. Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, změklé máslo a další uvedené ingredience.Vše umícháme do hladka a je…

ricci

15 min

Candát na červené čočce

Candát na červené čočce

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Skvělá ryba jakou je candát, si zaslouží dokonalou přílohu. A tou může být ne úplně tradiční červená čočka v kombinaci se salátovou okurkou. Rychlá příprava ryby,…

Vepřové po chorvatsku

Vepřové po chorvatsku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Rychlý pokrm z vepřového masa s velkou porcí zeleniny na středomořský způsob. Minutková úprava vám ušetří čas, příprava je snadná a vhodná i pro začátečníky. Servírujte…

Ovarová polévka s bramborami a fazolemi

Ovarová polévka s bramborami a fazolemi

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Brambory oloupeme, nakrájíme na kostky a dáme vařit do vývaru.Z másla a mouky připravíme světlou jíšku a zašleháme ji do polévky.Přidáme bílé části cibulek, prolisované…

maris

35 min

Fazole v mleté směsi

Fazole v mleté směsi

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Na troše rozpuštěného sádla osmažíme drobně pokrájenou cibuli lehce dozlatova. Poté přidáme mleté maso dle vlastního výběru (já použil mletou vepřovou plec) a smažíme do…

Kapustová polévka s čočkou a klobásou

Kapustová polévka s čočkou a klobásou

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Poctivou polévku, která zasytí a zahřeje, můžeme podávat kdykoliv. Kapusta dodá polévce krásnou barvu, čočka je plná bílkovin i vlákniny. Kvalitní klobása a koření…

maris

50 min

Rajské kapustové závitky

Rajské kapustové závitky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Z kapustových listů seřízneme nožem silnější stvoly. Pak není nutné kapustové listy spařovat a balit se nám do nich bude lehce.Mleté maso dáme do mísy. Přidáme kořenící…

Rajské kapustové závitky

Rajské kapustové závitky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Z kapustových listů seřízneme nožem silnější stvoly. Pak není nutné kapustové listy spařovat a balit se nám do nich bude lehce.Mleté maso dáme do mísy. Přidáme kořenící…

1 2 3 4

Naposledy jste si prohlédli