Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Koření divoké - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 064 kJ /
493 kcal
Bílkoviny26,67 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny26,67 g
Tuky26,67 g
– nasycené13,33 g
– nenasycené13,33 g
–– mononenasycené0,00 g
–– polynenasycené13,33 g
––– omega 30,00 g
Vláknina13,33 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 50 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy30,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g

Recepty s touto surovinou

Ragú z divočáka

Ragú z divočáka

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Na sádle orestujeme nakrájenou zeleninu a na ní pak kančí maso. Osolíme, opepříme, zalijeme vínem a dusíme asi 30 minut. Pak přidáme vývar, koření a tymián (zabalené v…

Vepřová krkovice na divoko

Vepřová krkovice na divoko

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

V malém kastrůlku nasucho opražíme koření - jak začne praskat a vonět, je hotovo /je to cca 1 min/ - rozdrtíme v hmoždíři. Maso naklepeme přes folii (neuděláme si…

keltika

45 min

Kančí ragú

Kančí ragú

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

K podzimním a zimním měsícům patří také maso ze zvěřiny. Kančí maso má výraznou chuť a nejvíce mu sluší pomalé dušení. Maso se tak bude krásně rozpadat a zůstane krásně…

poslirecept

140 min

Nádivka nejen velikonoční

Nádivka nejen velikonoční

Recept ještě nebyl hodnocen 4,0

Nádivku si nemusíme připravovat pouze o Velikonocích. Chutná i jindy. Ale na jaře ji lze připravit s medvědím česnekem a dalšími jarními bylinkami. Dobře připravená…

Pravý kuřecí paprikáč

Pravý kuřecí paprikáč

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

na oleji orestujeme cibulku do zlatova, přidáme mletou papriku, kterou také orestujeme, vložíme kuřecí maso, koření, sůl a dusíme do měkka.Po změknutí maso vyjmeme a v…

Štika na másle z Nantes

Štika na másle z Nantes

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Napřed připravíme cibulový základ pro máslovou omáčku: V rendlíku povaříme ve 4 PL vína drobně krájenou šalotku. Vaříme na mírném ohni tak dlouho, až se kapalina vyvaří…

Hlemýždi (šneci) po burgundsku

Hlemýždi (šneci) po burgundsku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Maso uvaříme se zeleninou a kořením doměkka (trvá to asi 3 hodiny); maso necháme vychladnout ve vývaru.Máslo vymícháme s česnekem utřeným se solí, přidáme posekanou…

Divoké vepřové srdce

Divoké vepřové srdce

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Cibule nakrájené nadrobno osmažíme na oleji, srdce si protkneme krychličkami slaniny, osolíme a zprudka osmažíme ze všech stran. Pak zalijeme vývarem, nebo vodou, aby…

Bibinka

120 min

Bigos

Bigos

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Všechno maso nakrájej na kostky cca 2 x 2 cm - raději větší než menší. Na tuku zpěníš cibuli krájenou na hrubo, zpěníš obě papriky poměrem podle toho, jak ostrý bigos…

1 2