Pravý kuřecí paprikáč
Suroviny
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
1. 1. 2014 14:26
mnam,jednoduche,a,taky,dobree
6. 6. 2010 09:21
je to dobre,a hlavne ne moc pracne.
16. 1. 2009 17:44
sykynda, ako sa tu povedalo...to platí. Paprika nezhorkne od oleja, ale od dlhého pôsobenia tepla bez miešania. Chce to šikovné ruky
16. 1. 2009 17:33
Souhlasím, paprika se rozvoní jen v tuku. pokud jí sypeš do vody nebo na maso, tak to není ono. No, abych o tom něco nevěděla jako spravná PAPRIKA
16. 1. 2009 17:07
sykyndo. přesně tak, jak říká špagetaA je to dokonce zásadní postup. Když dáš papriku na maso, ztratí tu chuť co má mít. Je to paprikáš, tak má být výrazná chuť papriky
. Jasně, hlídat,hlídat.....vyzkoušej a uvidíš, že je to rozdíl. Paprika má být kvalitní.
16. 1. 2009 16:39
sykyndo, tak úplně pravdu nemáš, protože chuť i barva papriky vynikne jen při lehkém orestování. Ale musí se dávat pozor na připálení - takže několik vteřin orestovat a zalít vroucí vodou. Pokud to hned zaleješ vodou, není to ono. Zkus to
16. 1. 2009 16:34
ahoj,paprika by se neměla nechat restovat s olejem,protože zhořkne,měla by se dát až na maso a hned zalít vodou nebo vývarem.Ale jinak recept moc fajn ahoky
16. 1. 2009 15:08
Jasně taky dávám zakysanku
16. 1. 2009 15:04
špagetko, já to taky dělám z obojího, ale musím přiznat, že ze slepice je to ještě lepšíje to jedno z našich oblíbených jídel
dělám tu omáčku z toho vývaru slepice, jen seberu tuk (z kuřete ho tolik není)a,dávám pouze smetanu-šlehačku a ještě lepší je to se zakysankou, to už pak nemá chybu a je to dokonalé
Když už tam musí být masox, tak jedině slepičí. Jo, mňamka
16. 1. 2009 14:52
jen ještě přidávám 1 bobkový list a špetku libečku
16. 1. 2009 14:51
tohle dělám ze slepice, ale proč ne z kuřete, že jo ?
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více

Fazolová směs s bramborem
Přidáno před 23 minutami

Čachochbili
Přidáno před 3 hodinami

Nanuky z ostružin
Přidáno před 18 hodinami

Vepřová plec ve smetanové znojemské omáčce
Přidáno před 23 hodinami

Toust v omeletě
Přidáno před 23 hodinami

Tvarohovo-banánové nanuky s kokosem
Přidáno 18. 5. 2022 18:08
Právě bylo uvařeno:

Domácí kmínový chleba
uvařil/a Ludmila B
před 12 minutami

Smetanové brambory s kuřecím masem
uvařil/a Alvinsatya
před 1 hodinou

Tvarohový cheesecake s čokoládou
uvařil/a Gabinka611
před 10 hodinami

Lotus řez s banánem
uvařil/a Brumaire
před 12 hodinami

Tuňáková pomazánka s kapary
uvařil/a Elivet
před 13 hodinami

Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
uvařil/a lukyn540
před 13 hodinami

Klasický hospodský guláš (vídeňský)
uvařil/a lukyn540
před 13 hodinami

Omeleta chudé hospodyňky
uvařil/a Jan Nemec
před 14 hodinami

Drobenkový tvarohový koláč
uvařil/a Marta.M
před 14 hodinami

Škvarkové placky ze staré kuchařky
uvařil/a Duduska
před 14 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: paprikáč paprikáč kuřecí kuřecí paprikáč paprikáč recept recept na paprikáč recept paprikáč paprikáč omáčka recepty paprikáč paprykáč slepičí paprikáš omáčka paprikáč jednoduchý paprikáč jak uvařit paprikáč paprikáč z kuřete jak se vaři paprikáč slepičí paprikáč paprikáč ze slepice maďarský paprikáš kureci paprikas paprikáč z kuřecího masa
Suroviny: olej, cibule, koření paprika maďarská, maso kuřecí, koření divoké, pepř celý, sůl, masox slepičí, mléko, smetana
Pravý kuřecí paprikáč
Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qx12
11 názorů