Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pravý kuřecí paprikáč

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

16. 1. 2009 14:47

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

aneta

1. 1. 2014 14:26

mnam,jednoduche,a,taky,dobree

pepinka

6. 6. 2010 09:21

je to dobre,a hlavne ne moc pracne.:-8

tejaja tejaja

16. 1. 2009 17:44

sykynda, ako sa tu povedalo...to platí. Paprika nezhorkne od oleja, ale od dlhého pôsobenia tepla bez miešania. Chce to šikovné ruky :-D:-D:-D

Paprika Paprika

16. 1. 2009 17:33

Souhlasím, paprika se rozvoní jen v tuku. pokud jí sypeš do vody nebo na maso, tak to není ono. No, abych o tom něco nevěděla jako spravná PAPRIKA :-D;-)

Bibinka Bibinka

16. 1. 2009 17:07

sykyndo. přesně tak, jak říká špageta:yes:A je to dokonce zásadní postup. Když dáš papriku na maso, ztratí tu chuť co má mít. Je to paprikáš, tak má být výrazná chuť papriky;-). Jasně, hlídat,hlídat.....vyzkoušej a uvidíš, že je to rozdíl. Paprika má být kvalitní.:-D:-))

spagetka spagetka

16. 1. 2009 16:39

sykyndo, tak úplně pravdu nemáš, protože chuť i barva papriky vynikne jen při lehkém orestování. Ale musí se dávat pozor na připálení - takže několik vteřin orestovat a zalít vroucí vodou. Pokud to hned zaleješ vodou, není to ono. Zkus to :-!;-)

sykynda sykynda

16. 1. 2009 16:34

ahoj,paprika by se neměla nechat restovat s olejem,protože zhořkne,měla by se dát až na maso a hned zalít vodou nebo vývarem.Ale jinak recept moc fajn ahoky:-p

spagetka spagetka

16. 1. 2009 15:08

Jasně taky dávám zakysanku :-p;-)

Bibinka Bibinka

16. 1. 2009 15:04

špagetko, já to taky dělám z obojího, ale musím přiznat, že ze slepice je to ještě lepší:yes:je to jedno z našich oblíbených jídel:-pdělám tu omáčku z toho vývaru slepice, jen seberu tuk (z kuřete ho tolik není)a,dávám pouze smetanu-šlehačku a ještě lepší je to se zakysankou, to už pak nemá chybu a je to dokonalé;-)
Když už tam musí být masox, tak jedině slepičí. Jo, mňamka

spagetka spagetka

16. 1. 2009 14:52

jen ještě přidávám 1 bobkový list a špetku libečku ;-)

spagetka spagetka

16. 1. 2009 14:51

tohle dělám ze slepice, ale proč ne z kuřete, že jo ?:-p:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Máma v kuchyni

v našem eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: paprikáč paprikáč kuřecí kuřecí paprikáč paprikáč recept recept na paprikáč recept paprikáč paprikáč omáčka recepty paprikáč paprykáč slepičí paprikáš omáčka paprikáč jednoduchý paprikáč jak uvařit paprikáč paprikáč z kuřete jak se vaři paprikáč slepičí paprikáč paprikáč ze slepice maďarský paprikáš kureci paprikas paprikáč z kuřecího masa

Suroviny: olej, cibule, koření paprika maďarská, maso kuřecí, koření divoké, pepř celý, sůl, masox slepičí, mléko, smetana

TopRecepty.cz

Pravý kuřecí paprikáč

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qx12