Preclíkové pečivo
Suroviny
Porce: 10 - 15 ks podle velikosti bochánků
Nutriční hodnoty
Energie | 10 437 kJ / 2 495 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 78,65 g |
Tuky | 93,21 g |
Vláknina | 53,68 g |
Cholesterol | 267 mg |
Sodík | 86 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 308,44 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Doba pečení záleží na typu trouby, každá peče jinak.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
19. 4. 2020 13:59
cathleen: no inspirovala jsem se nějaký receptem který jsem někde viděla ale preclíkové to moc není ale chuť je dobrá moc
19. 4. 2020 09:39
Moni, proč se to jmenuje preclíkové pečivo, když to s preclíkem nemá (na první pohled) nic společného Do těsta přijde opravdu jen špetka soli? Na tolik mouky - lžička cukru a špetka soli? Na chuti nebude poznat ani jedno a tou hrubozurnnou solí se slanost už nedožene...
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Smažená kuřecí prsa plněná šunkou a nivou
Přidáno před 2 hodinami
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 9 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 19 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 19 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 21 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno 28. 3. 2024 16:08
Právě bylo uvařeno:
Oříšková roláda s mascarpone krémem
Sindy33140 uvařila před 5 minutami
Pikantní směs na topinky
JirkaPotok uvařil před 36 minutami
Zeleninový boršč se zakysanou smetanou
JirkaPotok uvařila před 36 minutami
Polévka z uzeného jazyka
Petaja uvařila před 50 minutami
Znojemská pečeně podle Kluků v akci
Petaja uvařila před 50 minutami
Mléčné francouzské houstičky
Wanilor uvařila před 52 minutami
Vepřové na houbách
Peggy72 uvařila před 59 minutami
Nádivka velikonoční
Palecek uvařila před 1 hodinou
Jidáše, jidášky…
Eva_H uvařila před 1 hodinou
Asijská kachní prsa
PepaD uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Plněná retro vejce pětkrát jinak: Klasika se sardelovým máslem nebo šunkovou pěnou nezklame a návštěvy potěší
Velký rozinkový manuál: Cukrář Josef Maršálek radí, kolik jich přidat do mazance a kdy přesně vmíchat rozinky do těsta
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Další recepty
Suroviny: mouka špaldová hladká, máslo, mléko, cukr krupice, droždí, sůl, sůl hrubozrnná, česnek mědvědí, vejce
Preclíkové pečivo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J3yg
2 názory