Zapečené brambory s brokolicí a nivou
Recept ještě nebyl hodnocenKdyby se daly dohromady všechny recepty na zapečené brambory, vydalo by to na opravdu tlustou knihu. Jistě by nechyběl ani tento recept, ve kterém najdete inspiraci na…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 701 kJ / 407 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,00 g |
| Tuky | 7,50 g |
| – nasycené | 3,50 g |
| – nenasycené | 4,00 g |
| –– mononenasycené | 0,50 g |
| –– polynenasycené | 3,50 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 17,50 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 75 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 70,00 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
Kdyby se daly dohromady všechny recepty na zapečené brambory, vydalo by to na opravdu tlustou knihu. Jistě by nechyběl ani tento recept, ve kterém najdete inspiraci na…
Květák se dá připravovat na stovky způsobů. V tomto receptu je zapečený s bramborami, hermelínem a šunkou a vše doplňuje smetanová omáčka. Nechybí ani krustička…
Mnozí z vás si pamatují na taliány, které jsme mohli koupit v každém uzenářství. Jedná se o masovou pochoutku z vepřového a hovězího masa, která se neudí, ale vaří.…
Vylepšovat lze i takové zdánlivě "obyčejné" jídlo, jakým jsou francouzské brambory. Tak vznikl i tento recept na jidlo z jednoho pekáče. Použijte uzená žebírka, mají …
Skvělá křupavá dýně, skoro jako řízek. Obalená v kořeněném sýrovém trojobalu a pečená v troubě, takže si ji můžete směle vychutnat i pokud jste zrovna na dietě. Nejlépe…
Cibuli nakrájíme na drobno a dáme smažit na olivový olej a plátek másla. Hlídáme a občas mícháme. Ke konci vložíme nasekaný česnek a jakmile zavoní, vypneme. Maso…
Pečená zelenina k rychlé letní večeři, připravená na plechu nebo v pekáčku. Můžete ji také střídavě napichovat na špejle nebo grilovací jehly, pokud chcete posedět venku…
Klasické šťavnaté karbanátky se obvykle připravují ze směsi vepřového a hovězího mletého masa. Dnes do nich přidáme i nastrouhanou cuketu. Smažené karbanátky podáváme se…
Snadný a chutný oběd nebo večeře z vepřové krkovice kombinuje chuť rajčat, papriky, pórku a černého piva. O dokonalou šťávu se postará výpek z masa i barbecue omáčka.…
Brambory oloupeme, nakrájíme na měsíčky nebo kolečka. Promícháme s bylinkami, solí a zakápneme olejem. Dáme do vyhřáté trouby a pečeme do zlatavé barvy a do křupava…
V létě se rádi setkáváme s rodinou i přáteli a rádi pro ně připravujeme pohoštění. Grilovací sezóna je v plném proudu, vyzkoušejte tedy něco jiného a připravte topinky s…
Přijdete z práce a rodina se hned u dveří ptá, co bude k večeři. Tyto medailonky z kuřecího masa, podávané s kuskusem plným lahodné restované zeleniny, jistě potěší vaše…
Brambory dobře omyjeme a nakrájíme na čtvrtky. Špek nakrájíme na kostičky a smícháme s česnekem a kořením.Brambory smícháme s ochuceným špekem. Dáme do pekáčku a…
Očištěný celer nakrájíme na 0,5 cm plátky (nemusí se vařit). Smícháme olej s kořením a celer pomažeme. Připravíme grilovací pánev nebo kontaktní gril. Bez tuku nebo s…
Pokrmy nenáročné na přípravu a ještě k tomu z jednoho pekáčku jsou velmi oblíbené zejména v uspěchaném pracovním týdnu. Inspirujte se a připravte zapečené brambory s…
Pokud máte rádi těstoviny, vyzkoušejte recept na rychlé těstoviny se zeleninou a kuřecím masem. Příprava je velmi jednoduchá a spotřebujete při ní všechny přebytky…
Máte - li možnost ochutnat divočáka, neváhejte. Bez obav ho připravte podle našeho receptu. Maso je vynikající, alkohol při marinování umožní masu zkřehnout. Pečená…
Fáš z jemně umletého krůtího masa je lehčí a zdravější variací na klasickou sekanou. Zapečený pod plátky cukety, papriky a žampionů, získá nejen šťavnatou chuť a lákavou…
Quinoa patří mezi obiloviny, které tu jsou odpradávna, jen jsme ji v kuchyni na nějaký čas nedali prostor. Vyzkoušejte tuto drobnou obilovinu plnou prospěšných látek…
Květák a mrkev uvaříme, necháme trochu vychladnout a ještě teplé rozmačkáme vidličkou. Do rozmačkané zeleniny dáme koření, vajíčka a strouhanku. (Směs nesmí být moc…
Uvaříme těstoviny dle návodu. Než se uvaří, nakrájíme uvařené nebo upečené maso (množství neudávám, protože tento salát dělám, když mi zbude maso od oběda.Na pánvičce…
Maso nejdříve dusíme pod poklicí, poprášené mexickým kořením, kořením na pečeni (či na krkovičku), lehce osolené, se špetkou kmínu, obložené 3 cibulemi na osminky a…
Spolu s podzimem přichází také sychravé počasí, ve kterém nám přijde k duhu talíř teplé zeleninové polévky. Krémová polévka z pečené zeleniny je skvělým způsobem, jak…
Dýně je vděčná kuchyňská surovina. Ochotně přijímá chutě společně připravovaných komponentů pokrmu. Když jí dobře okořeníte a upečete spolu s ostatní zeleninou, získáte…