Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Koření na grilovanou zeleninu - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 701 kJ /
407 kcal
Bílkoviny6,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,00 g
Tuky7,50 g
– nasycené3,50 g
– nenasycené4,00 g
–– mononenasycené0,50 g
–– polynenasycené3,50 g
––– omega 30,00 g
Vláknina17,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 75 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy70,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g

Recepty s touto surovinou

Křupavá dýně z trouby

Křupavá dýně z trouby

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Skvělá křupavá dýně, skoro jako řízek. Obalená v kořeněném sýrovém trojobalu a pečená v troubě, takže si ji můžete směle vychutnat i pokud jste zrovna na dietě. Nejlépe…

mika59

35 min

Máslová zelenina v papilotě

Máslová zelenina v papilotě

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Máslová zelenina v papilotě je elegantní a zdravý způsob, jak si vychutnat plné chutě sezónní zeleniny. Pečení v papilotě, tedy v pečicím papíru, zachovává svěžest,…

mika59

55 min

Roláda z krůtích prsou

Roláda z krůtích prsou

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Cibuli nakrájíme na drobno a dáme smažit na olivový olej a plátek másla. Hlídáme a občas mícháme. Ke konci vložíme nasekaný česnek a jakmile zavoní, vypneme. Maso…

Pečená máslová dýně

Pečená máslová dýně

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Dýně je vděčná kuchyňská surovina. Ochotně přijímá chutě společně připravovaných komponentů pokrmu. Když jí dobře okořeníte a upečete spolu s ostatní zeleninou, získáte…

Lenka.S13

60 min

Čirok se zeleninou a tofu

Čirok se zeleninou a tofu

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Čirok se zeleninou a tofu je zdravé a chutné jídlo, které kombinuje výživné zrno čiroku s čerstvou zeleninou a tofu, které je bohatým zdrojem bílkovin. Zde je…

mysulka

65 min

Pečená cizrna v troubě

Pečená cizrna v troubě

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Cizrnu zbavím nálevu a vysuším ji pomocí utěrky. Pak ji v míse smíchám s kořením a olejem.Peču na 200 stupňů cca 20-30 minutek. Cizrna by měla být lehce křupavá.

Kedlubnové hranolky

Kedlubnové hranolky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Hranolky z brambor už vás nebaví? Vyzkoušejte hranolky z kedlubny. Křupavé kousky zeleniny v lahodném těstíčku stačí usmažit do zlatova a podávat s oblíbeným dipem. Sami…

maris

15 min

Francouzské brambory podle mne Videorecept

Francouzské brambory podle mne

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Vylepšovat lze i takové zdánlivě "obyčejné" jídlo, jakým jsou francouzské brambory. Tak vznikl i tento recept na jidlo z jednoho pekáče. Použijte uzená žebírka, mají …

janky3

80 min

1 2 3 4