Bramborové sabdží s krabími tyčinkami
Recept ještě nebyl hodnocenDáme vařit rýži, jak jsme zvyklí. Než se rýže uvaří, oškrábeme brambory, nakrájíme je na menší kousky a uvaříme do měkka s rozmarýnem a kmínem v mírně osolené vodě.…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Dáme vařit rýži, jak jsme zvyklí. Než se rýže uvaří, oškrábeme brambory, nakrájíme je na menší kousky a uvaříme do měkka s rozmarýnem a kmínem v mírně osolené vodě.…
Žampiony nakrájíme na čtvrtky a opečeme na suché pánvi.Až se odpaří veškerá tekutina přidáme lžíci oleje a cibuli nasekanou na kostičky, necháme zpěnit. Přidáme i mrkev…
Ryžu preberieme, prepláchneme na sitku horúcou vodou, dáme na olej, prehrejeme, zalejeme vriacou vodou, osolíme. Stlmíme teplo a uvaríme pod pokrievkou.Keď je ryža…
Hledáte oběd, který vás v horkém letním dni zasytí a osvěží zároveň? Vyzkoušejte tento rychlý jednoduchý těstovinový salát s mrkví, kukuřicí a krabími tyčinkami…
Červenou cibuli jsem marinoval v octu po dobu 30 minut. Okurku jsem překrojil podélně a nakrájel na půlkolečka. Salát překrojil na půl a potom na tenké proužky. Pečené…
V misce smícháme tuňáka, nakrájenou cibuli, scezený hrášek a kukuřici. Očištěnou mrkev nakrájíme na kostičky a 3 minuty povaříme, slijeme a propláchneme studenou vodou.…
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno 26. 4. 2024 20:16
Přidáno 26. 4. 2024 11:33
Slavné české kuchařské knihy: Podle Rettigové, Sandtnerky i Kejřové se učily vařit a péct celé generace
Grilování levou zadní: Jak na nejlepší krkovičku? Šéfkuchaři radí nesolit předem a vyndat včas z lednice
Tvarohový mazanec bez kynutí je krásně vláčný a voní rumem a citronem. Příprava je snadná a zvládne ji každý