Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kůže vepřová - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Sulc s karbanátky

Sulc s karbanátky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Vepřové kůže vaříme s kořením nejlépe v tlakovém hrnci asi 45 minut. Z mletémo masa si vytvoříme karbanátky, které na oleji usmažíme. Vývar z kůží i karbanátky necháme…

Zavařený uzený jazyk

Zavařený uzený jazyk

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Kůže nakrájíme asi na 5x5 cm, dáme na dno sklenic zhruba do výšky 5 cm, přidáme na asi 5cm špalíčky nakrájené jazyky, přidáme trochu vody, aby byly kůže do půlky…

Chléb s domácím zavařeným masem

Chléb s domácím zavařeným masem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Maso nakrájíme na kostky libovolné velikosti, kůži na čtverce cca 6x6 cm.Do každé čisté sklenice dáme na dno 1 čtverec kůže a naplníme střídavě masem. Nahoru opět dáme…

1 2

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více