Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kůže vepřová - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Sulc s karbanátky

Sulc s karbanátky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Vepřové kůže vaříme s kořením nejlépe v tlakovém hrnci asi 45 minut. Z mletémo masa si vytvoříme karbanátky, které na oleji usmažíme. Vývar z kůží i karbanátky necháme…

Zavařený uzený jazyk

Zavařený uzený jazyk

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Kůže nakrájíme asi na 5x5 cm, dáme na dno sklenic zhruba do výšky 5 cm, přidáme na asi 5cm špalíčky nakrájené jazyky, přidáme trochu vody, aby byly kůže do půlky…

Sulc od Fróni

Sulc od Fróni

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Příprava domácího sulcu se může zdát poněkud pracná a zdlouhavá, ale sami uvidíte, že výsledek stojí za to. Kvalitní a poctivý sulc, který v obchodě nekoupíte, můžete…

fotr.jan

180 min

1 2

Naposledy jste si prohlédli