Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kůže vepřová - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Sulc s karbanátky

Sulc s karbanátky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Vepřové kůže vaříme s kořením nejlépe v tlakovém hrnci asi 45 minut. Z mletémo masa si vytvoříme karbanátky, které na oleji usmažíme. Vývar z kůží i karbanátky necháme…

Zavařený uzený jazyk

Zavařený uzený jazyk

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Kůže nakrájíme asi na 5x5 cm, dáme na dno sklenic zhruba do výšky 5 cm, přidáme na asi 5cm špalíčky nakrájené jazyky, přidáme trochu vody, aby byly kůže do půlky…

Dvojí lančmít

Dvojí lančmít

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Kůži a kosti z bůčku a případný ořez dáme vařit do papiňáku asi na půl hodiny. Dala jsem do hrnce sůl, několik kuliček nového koření, několik kuliček pepře, dva bobkové…

Drůbeží tlačenka

Drůbeží tlačenka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Slepici, zbytky drůbežího masa (kosti, kůže apod.) a vepřovou kůži uvaříme. Maso obereme s kostí (necháme na kousky) vepřovou kůži pomeleme. Kabanos a uvařena vejce…

Jurajda

80 min

Guláš z plece a vepřových kůží

Guláš z plece a vepřových kůží

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Recept na netradiční guláš, jehož hlavní surovinou jsou vařené vepřové kůže, je pro všechny, kteří si libují v tučném mase, ovarech a zabijačkách. Obsahuje spoustu…

Chlebajez

135 min

1 2