Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bůčková konzerva s uzenou příchutí

Hodnocení receptu je 4,9 (23×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 300 min Doba přípravy: 300 min

300 min (300 min příprava)

15. 11. 2016 18:22

Suroviny

Porce: asi 10

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Myslím si, že se to všem povede a že všem bude chutnat.

Nenašel jsem žádný podobný recept, tak jsem vyrobil vlastní . S okurčičkou a čerstvým chlebem to nemá chybu. Víte, kůže

mi v konzervách vytvořily velice dobré a chutné pojivo-rosol. Podobně jako v tlačence. Každý může experimentovat, jen pozor na sůl.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Editorka

15. 9. 2020 21:41

Zdravím Vás. Super recept a super masíčko k čerstvému chlebíku nebo jako rychlovka k obědu s těstovinami pro děti. Děkuji za recept. E.M.:-8:-8

jirik50

2. 7. 2019 22:04

:yes:

Milan P.

26. 11. 2016 20:11

Myslel jsem , že už sem psát nebudu .Vážení , zdravím Vás. Děkuji , ale co mi to děláte?Za pár dní o 100% vyšší návštěva tohoto receptu. Vždyť zase to takový zázrak není !!! A navíc se cítím dlužníkem . A to je to horší. myslel jsem , že jsem udělal dobře , že jsem končil, ale nyní nevím !!! Každopádně všem návštěvníkům receptu velice děkuji a uvidíme(nic neslibuji). Zdraví Vás všechny Milan P.

Milan P.

24. 11. 2016 20:19

Zdravím. Jde spíše o zklamání. Asi jsem vše viděl moc růžové.Vše nedude nikdy 100%. A nikdy se všem člověk nezavděčí Zdraví. Milan P.

magdalenka magdalenka

24. 11. 2016 20:11

Milan P.: Som z toho mimo...niekto tu bol na teba sprostý??? Si naozaj tak veľmi znechutený?

Milan P.

24. 11. 2016 20:09

cathleen: Děkuji za podporu. Možná , že časem něco dodám. Milan P.

cathleen cathleen (moderátorka)

24. 11. 2016 20:02

Milan P.: :-O to mě mrzí! Podobné recepty mám ráda...

Milan P.

24. 11. 2016 19:58

Vážení.Zdravím Vás a chci jen malé oznámení pro všechny, kdo můj recept , nebo návod sledovali.I když jsem měl představy jiné a receptů na malou KUCHAŘKU , končím. Víte , když si z Vás někdo dělá celou dobu legraci (nemyslím toprecepty.cz) a nakonec, když si začnete dělat legraci Vy, tak je vše špatně. Je vám řečeno, že jste paranoidní a abyste si své repty nastrkal už nevím kam.To Vás raní. Děkuji velice za podporu a přízeň.Dříve jsem měl svatý klid, tak proč pokračovat. Nevím, kolik úmyslu bylo mě odradit, ale povedlo se.
Zdraví Vás Milan P.

Milan P.

23. 11. 2016 19:31

cecilka: Zdravím Vás. Víte jakou jste mi udělala radost? Velikou!!!Připravuji další bůčkovou konzezvičku a myslím si že stejně dobrou , ne li lepší.To posoudíte sami.Nemám vše ještě zdokumentované . Velice děkuji za informaci .
Zdraví Vás Milan P.

cecilka

23. 11. 2016 19:12

Milan P.: prepáčte, že som Vám neodpovedala hneď, ale mala som pokazený monitor na PC a z tabletu mi to nešlo. "Konzerva" je super, teda, až na to odkožovanie kolena:-D, a keď sa dá, skúste, prosím, poslať aj ďalšie návody, Vďaka
a ešte raz, <3<3<3:yes::yes::yes: a :-K

Milan P.

22. 11. 2016 17:20

cecilka: Zdravím Vás paní Cecilka. Prosím promiňte můj dotaz. Psala jste, že jste před poslední sterilizací komzerv. Jak to dopadlo ??? Prosím Vás nemusíte mi odpovídat, jen mě to zajíma.Mám připravený další , myslím si, že dobrý recept.
Milan P.

Milan P.

19. 11. 2016 22:41

Milo1: Určitě máte pravdu a víte co jíte. Nic složitého. Jen pozor na sůl. Mícháte slane s neslaným. Někdy méně znamená více.Přisolit se dá vždy a jednoduše, ale horší je přesolené. V další várce se dá vždy vše upravit .Přeji úspěch.
Milan P.

Milo1 Milo1

19. 11. 2016 20:51

Jistě vyzkouším... Určitě to bude chutnější a levnější, než ty konzervy v obchodech... Vzpomínám na to, když je dělávala moje maminka. Konzervy byly lahůdkové... Už se těším, až je ochutnám... :yes: :-)

Milan P.

18. 11. 2016 22:00

cecilka: Zdravím Vás paní Cecilka.Pokud jste odsraňovala kůži z kolena, tak se Vám nedivím , je to záběr.Ale pokud tam zůstane trocha sádla, tak se nic neděje.Přišlo by do konzervy tak , jako tak.Nedělejte si s tím hlavu. Pokud se Vám líbí Váš výrobek na pohled ,bude určitě skvělý!!!!
Podávat s chlebem a okurčičkou - tak to vynikne !!!Můžete i s čerstvou cibulkou a chlebem. Pokud jste ještě maso krájela,nebo mlela na velké kousky,nemohla jste nic zkazit.Příště se dá vše v y l a d i t. Určitě to bude dobré !!! Spolehněte se. Zdraví Vás Milan P.

cecilka

18. 11. 2016 20:37

Milan P.: Pán Milan P. , vyskúšala som, ale musím vám povedať, odkožovať údené koleno je poriadna fuška. :-// Ale verím, že konečný výsledok bude <3<3<3, zatiaľ neviem, ešte to musím druhý raz sterilizovať. Inak, zatiaľ vďaka za skvelú domácu konzervu.

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: bůčková pomazánka sterilizace presolene uzene maso uzená bůčková pomazánka uzena vepřová konzerva recept recepty z bůčku neuzené uzeniny bučkovo uzená pomazánka domáci luncheon meat uzenin z bůčku připrava bučku k uzeniny koleno konzerva jak sterilizovat konzervu buckova pomazanka uzená recept uzená bůčková pomazánka pomazánka ze syrového bucku recept na uzenou buckovou pomazanku masova konzerva z bůčku recept na neuzené uzeniny buckova konzerva domaci bůčková tlačenka

Suroviny: bůček vepřový, bůček, sůl, kůže vepřová, voda

TopRecepty.cz

Bůčková konzerva s uzenou příchutí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/LVLX