Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Maso ve vlastní šťávě

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 120 min

120 min (120 min příprava)

27. 11. 2011 13:16

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Dá se konzumovat přímo nebo určeno k další tepelné úpravě.

(Recept našich babiček)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Palika Palika

15. 6. 2019 01:56

Paráda :-) díky :-) :yes::yes::yes::yes::yes:

rihana

28. 11. 2011 20:26

Dříve, když se vozilo jídlo do ciziny k moři, tak jsem to dělala také, ale nedoporučuji česnek. I když masu nic nebylo, bylo výborný, česnek tak divně páchl. Fakt, na to pozor.

cvrnda cvrnda

28. 11. 2011 16:30

Česnek nebo cibuli třeba i grilovací koření i jiné sedá přidat při ndalší úpravě nebo i kečupke špagetám.A mezi jednotlivím vařením též necháme vychladnout třeba i den dva.

Pajaska Pajaska

28. 11. 2011 13:54

No u nás také ani náhodou.Já nejdříve maso promíchám se solí a pak nacpu do sklenic.Je super.:yes::yes:Přidávám fotku letošní várky.;-)

Dana61

28. 11. 2011 13:51

Ládíku - opravdu skvělé masíčko:-D já jenom vařím 1.den 2 hodiny a 2.den 1 hodinu - pak je nádherně měkké a dělám to také podle babičky a jak píše rebeka - u nás 2 roky také nevydrží:-p

Bahula Bahula

27. 11. 2011 18:24

:-):-):yes:+

lomačka

27. 11. 2011 18:18

Já přidávám k masu i 1 strouček česneku ,my ho rádi:-)) dala bych ho i do buchet kdyby to šlo:-D:-)):-D

Anna Kocikova Anna Kocikova

27. 11. 2011 17:02

:-p+6:yes::yes:

vybusna vybusna

27. 11. 2011 16:28

karolina1: kristepane....ja som si to vobec nevsimla :-O:-O:-O:-O

karolina1

27. 11. 2011 16:26

vybusna-uz aj v surovinach aj v recepte je sol

rebeka rebeka

27. 11. 2011 15:42

2 roky:-O:-?:-?:-? to těžko..:-// u nás teda néé:-D:-D:-D:-D

BILKOVAI BILKOVAI

27. 11. 2011 14:27

Ano, v míse ho osolím a maso promíchám. Někdy přidám i koření, např. grilovací nebo od Kotány "vepřová pečeně" a kmín.:-)

vybusna vybusna

27. 11. 2011 14:19

BILKOVAI: iva a ty o aj solis to maso pred vlozenim do pohara?

BILKOVAI BILKOVAI

27. 11. 2011 14:17

Taky dělávám a je to výborný polotovar:yes:..+1

vybusna vybusna

27. 11. 2011 13:27

a nijako sa to nesoli?

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: maso na šťávě maso ve vlastní šťávě maso na šťávě recept maso ve vlastní šťávě recept maso ve vlastní štávě recepty kuřecí maso ve vlastní šťávě masová šťáva recept maso na šťávě maso na štávě recepty recept na maso ve vlastní šťávě kuřecí maso na šťávě recepty maso na štávě vepřove maso na štavě recept maso ve vlastní šťávě recept na maso na stave maso ve stave zavařujeme králičí maso maso na vlastni stave kuřecí maso ve vlastní šťávě recept kraliči maso ve vlastni štavě

Suroviny: maso vepřové, kůže vepřová, sůl

TopRecepty.cz

Maso ve vlastní šťávě

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wRwm