Tomáškovy pralinky
Recept ještě nebyl hodnocenDomácí pralinky vám dají trochu zabrat při přípravě, ale výsledek může jako dáreček potěšit vaše blízké. Stačí pralinky poskládat do ozdobné krabičky nebo průhledného…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Domácí pralinky vám dají trochu zabrat při přípravě, ale výsledek může jako dáreček potěšit vaše blízké. Stačí pralinky poskládat do ozdobné krabičky nebo průhledného…
Ingredience na marinádu smícháme. Kuřecí kousky omyjeme, osušíme, ze všech stran pomažeme marinádou, naskládáme do pečící nádoby, do které jsme narovnali plátky másla a…
Domácí karamelky. To je sen každého mlsala. Můžete je připravit jen tak, pro potěšení dětí. Nebo je můžete zakomponovat do kolekce domácích pralinek. Nejsou nijak…
V tomto receptu jsou plátky jablek na korpusu z křehkého těsta potřeném pikantní zavařeninou. Na závěr jsou navíc pokryty čepicí sladkého zapečeného sněhu z bílků.…
Maso z kuřecích stehen se díky své šťavnatosti těší veliké oblibě. Vykostěná stehna můžete připravit třeba na kari s restovanou cuketou a výpekem, dochuceným…
Maso z kuřecích stehen se díky své šťavnatosti těší veliké oblibě. Vykostěná stehna můžete připravit třeba na kari s restovanou cuketou a výpekem, dochuceným…
Maso z kuřecích stehen se díky své šťavnatosti těší veliké oblibě. Vykostěná stehna můžete připravit třeba na kari s restovanou cuketou a výpekem, dochuceným…
Hrníčkové banánové lívance jsou příjemně sladké a krásně voní po skořici, vanilce a banánech. Skvělou snídani, která potěší nejen ty nejmenší, zvládnete připravit během…
Hrníčkové banánové lívance jsou příjemně sladké a krásně voní po skořici, vanilce a banánech. Skvělou snídani, která potěší nejen ty nejmenší, zvládnete připravit během…
Všechny kousky z králíka zalijeme studenou vodou. Přidáme koření, cibuli, česnek, libeček a vaříme do měkka, cca 50-60 minut.Po půl hodině přidáme očištěnou zeleninu,…
Když se kuchyní line vůně vanilky, je jisté, že Vánoce jsou za dveřmi. Tato tobolka tropické orchideje plná semínek, je považována za celosvětově nejoblíbenější sladkou…
Arašídové sušenky uvítají na stole jak děti, tak dospělí mlsalové. Příprava není složitá, výsledek je stoprocentním úspěchem u konzumentů. Křupavé vydrží dlouho, stačí…
Jablka horizontálně rozřízneme, abychom viděli hvězdičky jádřince. Lžičkou vydlabeme jádřinec (ten vyhodíme) a potom po kouskách zbytek dužiny, aby vznikla mistička s 0…
Tradiční velikonoční pečivo - mazanec se pekl už na Bílou sobotu aby byl nachystán na nedělní snídani. Ještě před ní ale hospodyňky šly s mazancem do kostela pro svaté…
Pečení beránka ze sladkého těsta patří mezi oblíbené velikonoční tradice. Po upečení je nejjednodušší zdobení vychladlého beránka lehce pocukrovat jemným moučkovým…
Barevná velikonoční hnízda z kakaového těsta, ozdobená cukrovými vajíčky, sklidí úspěch hlavně u dětských koledníků. Ač se to nemusí na první pohled zdát, jejich…
Velikonoční nádivka v tradicích symbolizuje nový život a naději na dobrý úrodný rok. Nemusíte ji však připravovat pouze na Velikonoce. Nádivkou, plnou bylinek, můžete…
Velikonoční nádivka je jedním z tradičních symbolů, které se pojí s jarními svátky. Proto do ní kromě uzeného masa zakomponujeme také čerstvé bylinky, nejlépe pak…
Pro pagáče, tak jak se pečou u nás, je charakteristická křehkost a lístkování těsta, obvykle kynutého. Toho se dosáhne překládáním kynoucího těsta. Až je vyzkoušíte,…
Pokud milujete ke snídani či večeři vajíčka na jakýkoliv způsob, vyzkoušejte tento recept. Natvrdo uvařené půlky vajíček orestujeme na másle s bylinkami a kořením. Poté…
Beránek jako symbol Velikonoc by na svátečním stole neměl chybět. Tento je z klasického těsta s máslem, kapkou rumu a voní po vanilce. Po upečení jej můžeme jen…
Z uvedených surovin vypracujeme těsto a necháme ho 90 až 120 minut v chladu odpočívat.Pak těsto rozdělíme na dílky, naplníme měsíčky pomeranče a dobře zabalíme.…
Z uvedených surovin vypracujeme těsto a necháme ho 90 až 120 minut v chladu odpočívat.Pak těsto rozdělíme na dílky, naplníme měsíčky pomeranče a dobře zabalíme.…
Čtyři hrníčky vhodné na pečení vymažeme změklým máslem nebo jiným tukem a vysypeme je jemně nastrouhanými piškoty.Do menší mísy odvážíme mouku, přidáme mletou skořici…
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Retro cukroví: Sandokanovy oči, ledovky i burizonové hromádky byly kdysi velkými hity. Připravují se s úspěchem i dnes
Chutě známých politiků: Macron miluje cordon bleu, jídelníček mu ale hlídá manželka
Peciválky s mákem podle Petra Rychlého: Staročeská specialita z bramborového těsta se snadno připravuje a chutná fantasticky