Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Maso dančí - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Energie389 kJ / 93 kcal
Bílkoviny21,00 g
– z toho živočišné bílkoviny21,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky1,00 g
– nasycené0,40 g
– nenasycené0,60 g
–– mononenasycené0,40 g
–– polynenasycené0,20 g
––– omega 30,03 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 65 mg
Sodík 60 mg
Sůl0,15 g
Sacharidy0,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Recepty s touto surovinou

Dančí guláš s knedlíkem

Dančí guláš s knedlíkem

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Zvěřina je jedno z nejhodnotnějších mas, které se nám může dostat na stůl. Při vhodné úpravě bude chutnat i těm, kteří se "divočiny" obávají. Maso daňka je výborné a v…

RubyRom

110 min

Daňčí ragú

Daňčí ragú

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Pojmem ragú rozumíme francouzský pokrm z nakrájeného masa s hustou pikantní omáčkou, která je výsledkem pomalého dušení. Ragú ve staré francouzštině znamená povzbudit…

evosheek

80 min

Daňčí maso na kořenové zelenině

Daňčí maso na kořenové zelenině

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Maso z daňka je obecně považováno za nejlahodnější druh zvěřiny díky své výrazné chuti a jemnosti. Pojďte se i vy ve vaší kuchyni přenést na chvíli do podzimního lesa.…

mari1912

90 min

Dančí gulášek

Dančí gulášek

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Dančí maso je křehké a šťavnaté. Pokud se vám podaří takovýto kousek sehnat, vyzkoušejte z něj výborný guláš s kořením, česnekem a opečenou cibulkou. Jako příloha se…

Dančí guláš s hovězím masem

Dančí guláš s hovězím masem

Recept ještě nebyl hodnocen 3,6

Masa připravujeme odděleně, ve dvou hrncích. Zachovají si tak své aroma a chuť. Později obě směsi spojíme, takže je dobré mít k dispozici aspoň jeden 5 l hrnec na…

marunato

300 min