Dančí guláš s hovězím masem
Suroviny
Porce: 8 - 10
Nutriční hodnoty
Energie | 9 810 kJ / 2 345 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 245,18 g |
Tuky | 43,87 g |
Vláknina | 87,20 g |
Cholesterol | 560 mg |
Sodík | 1,66 g |
Sůl | 3,58 g |
Sacharidy | 215,67 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 7. 2018 21:12
22. 7. 2018 21:50
Ba ne, na rozdíl od guláše ze zvěřiny a z hověziny jsem tento rcp nerealizoval...
Číst ale umím: "Přibližně po třech hodinách varu je maso skoro hotové (záleží na velikosti nakrájených kostek masa). Nyní můžeme obě směsi spojit. Promícháme, osolíme, opepříme. Dodusíme cca 30-45 minut."
No a to už se ani neptám, k čemu že to zatahování masa krájeného na kostky vlastně je
22. 7. 2018 16:48
20. 7. 2018 12:02
No a jste si si jist(a), že to nebylo maso z tygra?
Asi neééé, že... To by vám patrně narostla křííídla (kdybych znal vaši genderovou identitu, tak v jednom případě bych napsal něco jiného)
***
Trošku si budu protiřečit, guláš vařím dva dny a přitom mám rád když poznám, že koušu do masa
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 8 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 18 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 18 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 20 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 23 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno 28. 3. 2024 12:59
Právě bylo uvařeno:
Vepřové na houbách
Peggy72 uvařila před 1 minutou
Nádivka velikonoční
Palecek uvařila před 8 minutami
Jidáše, jidášky…
Eva_H uvařila před 51 minutami
Asijská kachní prsa
PepaD uvařila před 1 hodinou
Šlehačkový beránek
elh97786 uvařila před 1 hodinou
Vepřové kotletky z krkovice pod sýrovou krustou
PaveL2002 uvařila před 3 hodinami
Gnocchi zapečené s kuřecím masem
Ajkad uvařila před 3 hodinami
Švestkové knedlíky
Brumaire uvařila před 4 hodinami
Šťavnaté karbanátky se sýrem
rituals uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na dokonalého beránka? Nejdůležitější je mít správnou formu, v níž se dobře propeče a snadno vyklopí
Plněná retro vejce pětkrát jinak: Klasika se sardelovým máslem nebo šunkovou pěnou nezklame a návštěvy potěší
Barvení velikonočních vajíček může být zábava i umění: Použití slupek z česneku, červeného zelí a silonek dokáže zázraky
Další recepty
Tématické fráze: danci gulas dančí guláš recept danci gulas recepty daněk zadní recept recepty z dančího masa gulaš hovězího masa jaké hovězí maso na gulas hovězí maso na gulas recept na dančí maso recept z dančího masa dančí guláš videorecept čemu je podobné dančí maso recepty dančí maso přední dančí maso dančí guláš top recepty guláš z dančího masa dančí srdce danci zadní foto dančí ze srdce guláš recept na přední dančí na maso
Suroviny: maso hovězí, maso dančí, cibule, sůl, pepř, koření nové koření, bobkový list, kmín celý, koření hřebíček, rajče loupané, paprika sterilovaná, kapie, švestky sušené, rajče sušené v oleji, voda,
Dančí guláš s hovězím masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Wygv
4 názory