Krůtí karbanátky s houbami
Recept ještě nebyl hodnocenMaso nameleme nahrubo,houby osmažíme na oleji cca 10 min.Maso smíchame s cibulkou,vejcem,strouhankou, osolit,opepřit....a nakonec vmícháme vychladlé osmažené houby…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Maso nameleme nahrubo,houby osmažíme na oleji cca 10 min.Maso smíchame s cibulkou,vejcem,strouhankou, osolit,opepřit....a nakonec vmícháme vychladlé osmažené houby…
Krůtí prsa nakrájíme na 2 plátky, které naklepeme přes fólii, osolíme, opepříme. Mrkev a celer nahrubo nastrouháme, pórek nakrájíme na kolečka. Vše dáme do kastrůlku,…
Na oleji rozvoníme drobně krájený česnek, vlijeme rajčata a varem zredukujeme. Přisypeme krájené mangoldové listy a povaříme do měkka. Během varu osolíme, opepříme, je…
Krůtí maso nakrájíme na kousky, pórek nadrobno. Hokkaido nakrájíme na malé kousky.V kastrůlku rozehřejeme ghí a orestujeme pórek. Přidáme maso a ze všech stran opečeme.…
Maso omyjeme a nakrájíme na plátky tak, aby byly všechny stejné a přibližně stejně silné. Pórek nakrájíme na kolečka, řapíkatý celer na půlkolečka. Žampiony rozkrájíme…
Krůtí maso nakrájíme na kousky, pórek nadrobno. Červenou řepu předem uvaříme ve slupce, necháme vychladnout, oloupeme a nakrájíme na kousky.V kastrůlku rozehřejem ghí a…
Očištěné kuřecí prsní maso nakrájíme na dlouhé proužky a dáme do uzavíratelné misky. Přidáme ingredience na marinádu, dobře zapracujeme do masa, uzavřeme misku a dáme do…
Filátka mírně naklepeme, osolíme a opepříme, navrch dáme plátek slaniny a dvě sušené švestky. Zabalíme a sepneme nebo ovážeme nití. Opečeme na oleji, trošku podlijeme,…
Brambory oloupeme a nakrájíme na asi půl cm tenké plátky. Maso nakrájíme na plátky, naklepeme a okořeníme oblíbeným kořením. Hermelín nakrájíme také na plátky.Vezmeme…
Maso nakrájíme na větší kousky. Cibuli nakrájíme nadrobno a zpěníme na tuku Hera, případně másle. Necháme chvíli orestovat dozlatova a přidáme osolené maso s dvěma…
Na placky zmiešame múku, vodu, vajíčko a soľ a necháme 10 min postáť. Potom na oleji pečieme tenké placky z oboch strán.Na oleji orestujeme nakrájanú cibuľku, pridáme na…
Nejprve uvařte těstoviny podle návodu na obale a sceďte.Maso nakrájejte na menší kousky, osolte, opepřete, okořeňte bazalkou a oreganem.Česnek nasekejte na malé kousky…
Vařená vychladlá vajíčka nakrájíme na kousky, salátovou okurku oloupeme a nakrajíme na kolečka. Salát omyjeme, necháme důkladně okapat a listy klademe na talíř. Přidáme…
Jarní a letní období je dobou, kdy lze plně využít v kuchyni bryndza. Je výborný nápad, schovat ji do smažené masové kapsy spolu s bylinkami, šunkou a vejci. I ti, koho…
Upravené maso osolíme, opepříme, poklademe šunkou, kterou posypeme lístky oregana, sbalíme roládky a upevníme špejlí.Vložíme do pekáčku, posypeme na drobné kostičky…
Krůtí maso na paprice s lesními houbami je chutný a aromatický pokrm, který spojuje jemnost krůtího masa s bohatou chutí lesních hub. Tento recept je ideální pro…
Omyté, osušené na plát rozříznuté maso naklepeme přes potravinovou folii nebo sáček od středu do stran. Osolíme, mírně opepříme a natřeme rybízovou marmeládou.Na…
Kuřecí, nebo krůtí maso si lehce naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme z obou stran česnekem.Plátek protáhneme ušlehaným vajíčkem a obalíme v mletých ořechách. Osmažíme…
Krůtí maso(může být i jiné) si nařežeme na malinko silnější plátky, do kterých uděláme z boku kapsičku, naklepeme je a do kapsičky dáme po jednou tvarůžku a upevníme…
Maso nakrájíme na malé kousky, cibuli na jemno, podlijeme malým množstvím vývaru, osolíme a okořeníme. Dusíme a v případě potřeby postupně přidáváme vývar.Když je maso…
Maso pokrájíme na kostky, kořenovou zeleninu nastrouháme, cibuli nakrájíme nadrobno a fazolkové lusky pokrátíme.V pánvi na sádle osmahneme cibuli s kořenovou zeleninou a…
V hlubší pánvi rozehřejeme olej a zpěníme na něm pokrájené šalotky. Vložíme osolené maso nakrájené na menši kousky a zprudka opečeme. Podlijeme vývarem, přidáme…
Krůtí plátky omyjeme a z obou stran posypeme kořením.Na rozpuštěném másle zprudka opečeme z obou stran, poté podlijeme vodou a chvilku podusíme, než je maso měkké. V…