

Krůtí plátky s řapíkatým celerem
Suroviny 2-3 porce
- 5 krůtích plátků
- 1/2 pórku
- 1/2 balení řapíkatého celeru
- olivový olej
- sůl
- mletý kmín
Postup přípravy receptu
Krůtí plátky omyjeme a z obou stran osolíme. Z jedné strany pokmínujeme. Pórek nakrájíme na půlkolečka, řapíkatý celer na kousky. Pekáček vymažeme olivovým olejem.
Dno pekáčku posypeme pórkem, na něj vyskládáme plátky masa a zasypeme řapíkatým celerem. Lehce podlijeme vodou, jen do výšky plátků, neměly by být úplně ponořené.
Přikryté dáme do trouby na cca 180 stupňů.
Necháme dusit, než je maso i celer měkký. Průběžně kontrolujeme a podle potřeby podléváme vodou.
Podáváme s rýží.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Krůtí plátky s řapíkatým celerem
K receptu nejsou žádné komentáře.