Krůtí plátky s řapíkatým celerem

Johanka128 Kuchařka: Johanka128

2-3 porce Drůbeží maso 0 názorů

Suroviny

5 krůtích plátků
1/2 pórku
1/2 balení řapíkatého celeru
olivový olej
sůl
mletý kmín
Recept si zatím oblíbil 1 kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Krůtí plátky omyjeme a z obou stran osolíme. Z jedné strany pokmínujeme. Pórek nakrájíme na půlkolečka, řapíkatý celer na kousky. Pekáček vymažeme olivovým olejem.

  2. Dno pekáčku posypeme pórkem, na něj vyskládáme plátky masa a zasypeme řapíkatým celerem. Lehce podlijeme vodou, jen do výšky plátků, neměly by být úplně ponořené.

  3. Přikryté dáme do trouby na cca 180 stupňů.

  4. Necháme dusit, než je maso i celer měkký. Průběžně kontrolujeme a podle potřeby podléváme vodou.

  5. Podáváme s rýží.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Ohodnoťte recept: Krůtí plátky s řapíkatým celerem

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: krůtí prsa s řapíkatým celerem řapíkatý celer s krutí na porku recepty z řapíkatého celeru

Zapomněl/a jsem heslo