Krůtí v hokkaido omáčce - pro nejmenší

Johanka128 Kuchařka: Johanka128

Pro děti 0 názorů

Suroviny

80 - 100 g krůtího masa
1/4 hokkaido
1 KL ghí
kousek pórku
solčanka
Recept si zatím oblíbil 1 kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Krůtí maso nakrájíme na kousky, pórek nadrobno. Hokkaido nakrájíme na malé kousky.

  2. V kastrůlku rozehřejeme ghí a orestujeme pórek. Přidáme maso a ze všech stran opečeme. Přidáme hokkaido, podlijeme vodou a dusíme, než je maso i dýně měkká.

  3. Když je maso měkké, vytáhneme ho a dýni rozmixujeme ponorným mixérem.

  4. Maso vrátíme do omáčky, ochutíme solčankou a necháme ještě chvilku prohřát.

  5. Podáváme s rýží.

Poznámka

Vhodnost dle zavedených surovin.

Pro větší děti není třeba hokkaido loupat, pokud je slupka dobrá. Pokud je špatná, oloupeme ji. Pro nejmenší ji oloupeme v každém případě.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Ohodnoťte recept: Krůtí v hokkaido omáčce - pro nejmenší

K receptu nejsou žádné komentáře.

Zapomněl/a jsem heslo