Tataráček z matjesů
Recept ještě nebyl hodnocenTatarák z hovězího masa zná pravděpodobně každý, a buď se mu vyhýbá, nebo na něj nedá dopustit. Pokud ale patříte spíš mezi milovníky ryb, určitě vyzkoušejte tuto verzi…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 871 kJ / 447 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 12,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 12,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 44,00 g |
| – nasycené | 5,00 g |
| – nenasycené | 39,00 g |
| –– mononenasycené | 27,00 g |
| –– polynenasycené | 12,00 g |
| ––– omega 3 | 0,20 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 45 mg |
| Sodík | 840 mg |
| Sůl | 2,00 g |
| Sacharidy | 0,80 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
Tatarák z hovězího masa zná pravděpodobně každý, a buď se mu vyhýbá, nebo na něj nedá dopustit. Pokud ale patříte spíš mezi milovníky ryb, určitě vyzkoušejte tuto verzi…
Vyzkoušejte lahodnou matjesovo-vajíčkovou pomazánku, která spojuje jemnost vajec s výraznou chutí matjesů. Tento krémový pokrm je ideální na čerstvý chléb nebo krekry.…
Matesy pokrájíme na malé kousky, necháme jsme je okapat od oleje, všechny další uvedené suroviny pokrájíme, přidáme tvaroh, trochu lučiny s paprikou, pokrájenou…
Zeleninu uvařime. Necháme úplně vystydnout. Oloupeme. Červenou řepu, mrkev a brambory nastrouháme na velkém struhadle. Každé zvlášť. Cibuli a rybu nakrájíme nadrobno,…
Matjesy nakrájíme na nudličky a ty poté nakrájíme na kostičky. Olej z matjesů ponecháme stranou! Nakrájené matjesy vložíme do větší misky a přidáme tvaroh s nakrájenou…
Matjesy pokrájíme na malé kousky. Cibulky očistíme a drobně pokrájíme i se zelenou natí.Obojí smícháme v misce i s olejem z matjesů, opepříme, trochu osolíme a dáme do…