Kuskusový játroš se švestkami a mrkví
Recept ještě nebyl hodnocenUvaříme si vodu a zalijeme kuskus. Necháme jej nabobtnat v misce přikryté talířkem. Mezitím si na lžičce másla lehce osmažíme mrkev nakrájenou na kolečka s najemno…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Uvaříme si vodu a zalijeme kuskus. Necháme jej nabobtnat v misce přikryté talířkem. Mezitím si na lžičce másla lehce osmažíme mrkev nakrájenou na kolečka s najemno…
Nožičky uvařené v tlakovém hrnci vložíme na plech. Umixujeme nakrájené cibule, hořčici, trochu vývaru, nadrcenou chilli papričku a uzenou papriku.Uvařené nožičky…
Brambory a mrkev oloupeme, omyjeme a osušíme. Nakrájíme na menší kousky.Na hlubší pánvi rozehřejeme 2 lžíce oleje s máslem a přidáme mrkev s brambory. Osolíme a…
I když řada lidí kolenem opovrhuje, jde o jednu z nejchutnějších částí prasete vůbec. Maso z něj má krátká vlákna bohatě prorostlá kolagenem, takže je úžasně šťavnaté.…
Maso osolíme, opepříme, posypeme solamylem a důkladně prohněteme.Rozdělíme na čtyři díly a z každého vytvoříme na prkénku pokrytém potravinářskou fólií plátek. Potřeme…
Milujete obalované, smažené houby? Vyzkoušejte místo trojobalu připravit sýrové těstíčko. Křupavé, vláčné a nadýchané těstíčko s kmínem, solamylem a petrželkou perfektně…
Výživnou polévku, kterou můžeme podávat na svačinu či večeři připravíme z masového vývaru, kousků kvalitní uzeniny a různé zeleniny. Ta jí dodá potřebné vitamíny a chuť.…