Křupavý losos na zelených fazolkách
Recept ještě nebyl hodnocenFilety nařízneme a vetřeme část posekaných bylinek a vsuneme plátky česneku. Osolíme, opepříme, příp. posypeme kořením na ryby (např. Kotányi) a zbytkem bylinek. …
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Filety nařízneme a vetřeme část posekaných bylinek a vsuneme plátky česneku. Osolíme, opepříme, příp. posypeme kořením na ryby (např. Kotányi) a zbytkem bylinek. …
Z koriandru, limetkové šťávy a oleje vytvoříme marinádu. Rozmrazíme krevety ve studené vodě, poté je vložíme do marinády alespoň na hodinu.Mezitím můžeme připravit salsu…
Nudle uvaříme podle návodu v osolené vodě se špetkou kurkumy. Na pokrájené cibuli na olivovém oleji orestujeme nudličky řapíkatého celeru a kousky cukety. Přidáme…
Smícháme suroviny na marinádu a potřeme jí kuřecí stehna. Dáme odležet do ledničky na několik hodin.Rozpálíme kastrol a stehna z obou stran prudce opečeme. Je třeba dát…
Smícháme suroviny na marinádu a potřeme jí kuřecí stehna. Dáme odležet do ledničky na několik hodin.Rozpálíme kastrol a stehna z obou stran prudce opečeme. Je třeba dát…
1. Brambory oloupeme a nastrouháme na struhadle na velmi tenké plátky. Necháme v osolené vroucí vodě projít cca 2 minuty varem. Scedíme a necháme okapat. 2. Plátky…
Na lžíci olivového oleje spaříme asi dvě hrsti omytého čerstvého špenátu, až "spadne" osolíme a přidáme 2 pol. lžíce ricotty a promícháme.Odstavíme směs z plotny a…
Na lžíci olivového oleje spaříme asi dvě hrsti omytého čerstvého špenátu, až "spadne" osolíme a přidáme 2 pol. lžíce ricotty a promícháme.Odstavíme směs z plotny a…
Brambory omyjeme a dáme i se slupkou povařit do poloměkka. Mezitím si nakrájíme prsíčka na nudličky a rajčátka na kostičky. Povařené brambory slijeme, nakrájíme na…
Den předem tofu nakrájíme na 1 cm velké kostičky, posypeme solí a zalijeme vodou. Misku dáme do lednice a necháme marinovat 24 hodin.Okurku nakrájíme na malé hranolky,…
S podzimem přichází také sezóna dýňových polévek. V tomto receptu je k dýni přidána i mrkev, zázvor a koření. Lahůdkové droždí pak polévce zvýrazní chuť a dodá jí živiny…
S podzimem přichází také sezóna dýňových polévek. V tomto receptu je k dýni přidána i mrkev, zázvor a koření. Lahůdkové droždí pak polévce zvýrazní chuť a dodá jí živiny…
Toto výborné jídlo z kuřecího masa a zeleniny připravíme během chvilky. Maso orestujeme, ve výpeku orestujeme i česnek, zázvor a zeleninu, a podusíme na skus. Dochutíme…
Tato pečená bylinková mrkev patří mezi výrazné přílohy, které oživí jednoduché úpravy kuřecího či krůtího masa. Hodí se i do arabských pilafů a dalších dušených masových…
Křupavá cuketa, rajčata a karamelizovaná cibulka, vše okořeněné provensálskými bylinkami a zapečené s kuskusem, vás dozajista překvapí svojí vynikající chutí. Tuto…
Křupavá cuketa, rajčata a karamelizovaná cibulka, vše okořeněné provensálskými bylinkami a zapečené s kuskusem, vás dozajista překvapí svojí vynikající chutí. Tuto…
Křupavá cuketa, rajčata a karamelizovaná cibulka, vše okořeněné provensálskými bylinkami a zapečené s kuskusem, vás dozajista překvapí svojí vynikající chutí. Tuto…
Připravte si lahodnou směs, která spojuje jemnou chuť cukety a lilku s aromatickým pórkem. Tento lehký a zdravý pokrm je ideální jako hlavní chod nebo příloha, která…
Batáty, jedny z nejvýživnějších druhů zeleniny, jsou bohaté na vlákninu, vitamíny a minerály. Jejich sladká chuť se skvěle kombinuje s čerstvou zeleninou, šunkou a…
Karamelizovaná cibulka se švestkami je voňavá, výrazná delikatesa, která skvěle doplní pečené nebo grilované maso, sýry i slavnostní pokrmy. Cibuli pomalu restujeme se…
Brokolici si rozdělíme na růžičky a povaříme v osolené vodě asi 10 minut. Na olivovém oleji orestujeme nadrobno nakrájenou cibulku. Šunku si nakrájíme na nudličky,…
Květák uvaříme do měkka. Vodu slijeme (můžeme si nechat na polévku), květák rozmačkáme, smícháme s vejci, mlékem, moukou, osolíme a dochutíme kořením a drceným česnekem…
Housky: V míse smíchejte suché ingredience, promíchejte, poté do nich zapracujte mléko a olej (pozor, nesmí být studené!). Dobře propracujte, ideálně hnětacím hákem v…
Housky: V míse smíchejte suché ingredience, promíchejte, poté do nich zapracujte mléko a olej (pozor, nesmí být studené!). Dobře propracujte, ideálně hnětacím hákem v…