Asijská zeleninová směs pěti vůní
Recept ještě nebyl hodnocenLehká, barevná a plná aromatických koření – taková je asijská zeleninová směs. Můžeme jí podávat s rýží, nudlemi nebo grilovaným masem. Při její přípravě už za pár minut…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Lehká, barevná a plná aromatických koření – taková je asijská zeleninová směs. Můžeme jí podávat s rýží, nudlemi nebo grilovaným masem. Při její přípravě už za pár minut…
Příprava sous - vide není tak složitá, jak se zdá. Pokud máte rádi šťavnaté maso plné chuti, zkuste touto metodou třeba vepřový bůček. Měkké maso, opečené na barvu s…
Maso nakrájíme na menší kousky, které se dají napichovat na špíz. Ingredience na marinádu rozmixujeme a mixujeme tak dlouho, dokud se nerozpustí cukr a z marinády…
Maso nakrájíme na menší kousky, které se dají napichovat na špíz. Ingredience na marinádu rozmixujeme a mixujeme tak dlouho, dokud se nerozpustí cukr a z marinády…
Hovězí maso nakrájíme na plátky a přes vlákno na nudličky. Dáme do misky, přidáme prolisovaný česnek, cukr a zakápneme octem, promícháme a necháme stranou. Cibuli…
Pokud milujete vůně Asie a rychlá stir-fry jídla, na těchto kuřecích kouscích se zeleninou si určitě pochutnáte. Hoisin omáčka, typická pro čínskou kuchyni, se k této…
Skleněné nudle namočíme do studené vody 20 minut předem (nebo dáme do vřelé vody a povaříme 3 minuty). Cibuli, papričku a česnek nasekáme nadrobno. Pak choi rozebereme…
Thajská kokosová polévka s kuřetem a houbami je velmi rychle připravena, takže si nachystejte suroviny dopředu, aby jste se zbytečně nezdržovali. Ve středně velkém hrnci…
Kuřecí maso očistíme a nakrájíme na tenké plátky.Všechnu zeleninu (červenou cibuli, jarní cibulku, chilli papričky, česnek, zázvor) nakrájíme na tenké plátky a zázvor…
Nudle dáme do nádoby určené pro MVT, zalijeme vřelou vodou a dáme vlnit na 6 min/ 800 W ( nebo uvaříme klasicky dle návodu na obalu), hotové scedíme, propláchneme…
Rýžové nudle s vůní a chutí Asie. Nezaměnitelnou chuť jako v asijském bistru dodá rybí a sojová omáčka, které ochutí zprudka restovanou zeleninu. Stačí přidat rýžové…
Objevte chuť vietnamské kuchyně v této výrazné polévce plné svěžesti a exotických tónů. Příprava nevyžaduje složité techniky, jen pečlivou práci a trochu trpělivosti.…
Základom ázijskej kuchyne je mať všetky suroviny vopred pripravené v miskách, lebo proces varenia je zvyčajne veľmi rýchly. Najskôr si teda podľa návodu pripravíme…
Do rybího vývaru postupně přidáváme nadrobno nakrájenou zeleninu. Nejdříve mrkev a postupně přidáváme celer, petržel a o pár minut později pórek.Nastrouháme kousek…
Do vývaru dáme zázvor, hlívu, citron,listy petržele. Vaříme. Po 10 minutách přidáme chilli papriky, jarní cibulku, chilli pastu. Vaříme a po 10 minutách přidáme…
Asijská kuchyně si velmi rychle získala oblibu i u nás. Jedním z nejoblíbenějších pokrmů jsou jistě závitky. Do rýžového papíru zabalíme směs mletého masa se zeleninou a…
Nejprve nasucho na pánvi opražíme celou skořici, badyán, kardamom, cibuli na kolečka a kousek zázvoru zcela do tmava.Do studené vody vložíme kachní stehna, přivedeme k…
Maso nakrájíme na plátky a z nich uděláme cca půl cm nudličky, okořeníme čerstvě mletým sečuánským pepřem. Zeleninu očistíme, mrkev a pórek nakrájíme na tenké nudličky,…
Nejprve k vývaru, ten je samozřejmě nejdůležitější na celé polévce. Každý ví, že čím déle se vývar připravuje, tím je lepší. Takže nespěchat, kdo má pomalý hrnec má…
Nejprve si připravíme zálivku. Do teplé vody vsypeme cukr a důkladně ho rozmícháme, pak přilijeme rybí omáčku a limetkovou šťávu a přidáme najemno nakrájenou papričku a…
Mango i mrkev omyjeme, osušíme, oškrábeme škrabkou a pomocí škrabky julienne uděláme slabé nudličky. Pokud nemáme škrabku, nudličky nakrájíme jemně nožem a dáme do…
Těstoviny uvaříme ve vroucí osolené vodě podle návodu. Uvařené propláchneme studenou vodou a necháme vychladnout.Zeleninu nakrájíme na kousky, tvrdý sýr na kostky.Na…
Příprava zvěřiny se zdá býti náročná, ale nemusí tomu tak být. Přes noc naložené daňčí maso zprudka opečeme a podlijeme červeným vínem. K němu pak podáváme v páře vařené…