Rýžové nudle s kuřecím masem
Recept ještě nebyl hodnocenVýborné jídlo inspirované asijskou kuchyní připravíme během chvíle. Rýžové nudle, kuřecí maso, houby a smaženou zeleninu doplňuje výrazná omáčka, kterou zahustíme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Výborné jídlo inspirované asijskou kuchyní připravíme během chvíle. Rýžové nudle, kuřecí maso, houby a smaženou zeleninu doplňuje výrazná omáčka, kterou zahustíme…
Nejprve spaříme a oloupeme mandle. Očištěné kuřecí maso nakrájíme na velikost soust. Bambus, mrkev a pórek nakrájíme na tenké nudličky, česnek a chilli nasekáme najemno…
Mango i avokádo zbavíme slupky, pecky a nakrájíme na kostičky do misky. Přidáme jemně nasekaný zázvor, omyté nasekané lístky máty a koriandr.Smícháme limetovou šťávu s…
Houba Shimeji neboli líhovec moučný je oblíbená v japonské kuchyni. S cibulkou, mrkví a zelím z ní během chvilky vytvoříte výborné jídlo, které můžete použít jako…
Na rozpáleném oleji krátce orestujeme na kolečka nakrájené bílé části cibulek. Přidáme nahrubo nastrouhané mrkve a na proužky nakrájené zelí. Za občasného zamíchání asi…
Kuřecí maso očistíme a nakrájíme na tenké plátky.Všechnu zeleninu (červenou cibuli, jarní cibulku, chilli papričky, česnek, zázvor) nakrájíme na tenké plátky a zázvor…
Základom ázijskej kuchyne je mať všetky suroviny vopred pripravené v miskách, lebo proces varenia je zvyčajne veľmi rýchly. Najskôr si teda podľa návodu pripravíme…
Zelí nakrájíme na kostky. Připravíme slaný nálev - dáme 2 litry vody a 6 lžic soli, nakrájené zelí ponoříme do nálevu a něčím zatížíme, například talířkem, aby byly…
Krevety získávají stále větší oblibu díky jemné chuti a rychlé a snadné přípravě. Vyzkoušejte tyto krevety marinované ve svěží marinádě, krátce restované spolu se…
Česnek a chilli papričky nakrájíme nadrobno, pórek a šalotky na kolečka. Nudle připravíme podle návodu (stačí zalít vařící vodou a nechat odstát). Sojovou omáčku…
Rýžové nudle uvaříme dle návodu na obalu. Do rozehřáté pánve dáme olej, přidáme plátky česneku z jednoho stroužku a krevety. Restujeme velmi rychle a jakmile krevety…
Rýžové nudle uvaříme dle návodu na obalu. Do rozehřáté pánve dáme olej, přidáme plátky česneku z jednoho stroužku a krevety. Restujeme velmi rychle a jakmile krevety…
Vepřový bůček na kůži nařežeme ostrým nožem, aby vznikla mřížka.Uděláme marinádu. Vepřový bůček zalijeme marinádou a vmasírujeme do masa. Necháme přes noc marinovat.Z…
Nejprve nasucho na pánvi opražíme celou skořici, badyán, kardamom, cibuli na kolečka a kousek zázvoru zcela do tmava.Do studené vody vložíme kachní stehna, přivedeme k…
Nejprve si připravíme zálivku. Do teplé vody vsypeme cukr a důkladně ho rozmícháme, pak přilijeme rybí omáčku a limetkovou šťávu a přidáme najemno nakrájenou papričku a…
Nejprve nakrájíme lilek na nudličky, dáme jej do cedníku, osolíme a necháme půl hodiny vypotit.Poté osušíme papírovou utěrkou. Masu nakrájíme na nudličky, česnek, zázvor…
Do misky dáme plátky zázvoru, česnek, skořici, pepř, cukr, badyán, sojovou+rybí omáčku, kuřecí vývar. Vše dobře promícháme. Omyté a osušené maso dáme do pekáče,…
Příprava sous - vide není tak složitá, jak se zdá. Pokud máte rádi šťavnaté maso plné chuti, zkuste touto metodou třeba vepřový bůček. Měkké maso, opečené na barvu s…
Thajská kokosová polévka s kuřetem a houbami je velmi rychle připravena, takže si nachystejte suroviny dopředu, aby jste se zbytečně nezdržovali. Ve středně velkém hrnci…
Okurku a mrkev nakrájejte na slabé nudličky, dlouhé asi 5cm. Suroviny na zálivku prošlehejte v misce. Krevety vložte do vroucí osolené vody na necelou minutu, vyjměte…
Dýni oloupeme, nakrájíme na menší kostky a vložíme do hrnce s vařící vodou. Vaříme na skus, cca8-10 minut. Zcedíme a dáme stranou. V hlubší pánvi rozehřejeme olej,…
Kuřecí filátka osušíme a očistíme, překrojíme napůl. Dáme do mísy, přidáme 1 vejce, lžíci solamylu, lžíci oleje, koření 5 vůní dle chuti, cca lžička a půl je deální…
Dáme vařit kuřecí prso a zatím očistíme a nastrouháme zeleninu. Každou zvlášť na julienne nudličky (na struhadle julienne, škrabkou nebo hrubém slzičkovém struhadle).…
Koleno vykostíme a uvaříme v osolené vodě doměkka, vyjmeme a nakrájíme na malé kousky.. Vejce rozšleháme, osolíme a na troše oleje uděláme klasickou omeletu (vajíčka…
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Holka u plotny radí: Mrkvánky s povidly podle receptu babičky Libušky jsou křehké a lze je péct na více způsobů
MasterChef Česko 2023 zná své poslední účastníky: Dva a půl milionu může vyhrát zdravotní sestra či instruktor otužování
Nejlevnější zdroj vitamínů vyroste i v zavařovačce. Dopřejte si klíčky a buďte fit!