Kuřecí nudličky po asijsku.
Recept ještě nebyl hodnocenNejprve uděláme marinádu a maso nakrájené na nudličky dáme marinovat nejméně na 30 minut, pak maso vyndáme a necháme na sítku okapat. Marinádu necháme na omáčku. …
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Nejprve uděláme marinádu a maso nakrájené na nudličky dáme marinovat nejméně na 30 minut, pak maso vyndáme a necháme na sítku okapat. Marinádu necháme na omáčku. …
Kuřecí prsa očistíme, osušíme a nakrájíme na nudličky. Promícháme je v misce se škrobem, bílkem a slunečnicovým olejem. Zakryjeme a necháme marinovat 60 minut v chladu…
Nejprve omyjeme maso a nakrájíme na silnější plátky nebo kusy a dáme vařit vodu. Maso vložíme do vařící vody na přibližně 15 minut a ovaříme. Poté maso vyjmeme a vodu…
Zapneme troubu na 200 °C. Kachní prsa očistíme z vnitřní strany od zbytků šlach. Kůži prsíček nakrájíme do mřížky ostrým nožem a dáme pozor, abychom neřízli do masa.…
Krevety získávají stále větší oblibu díky jemné chuti a rychlé a snadné přípravě. Vyzkoušejte tyto krevety marinované ve svěží marinádě, krátce restované spolu se…
Snad každý, kdo se kdy ocitl v kuchyni, má svoji verzi přípravy masové směsi, které u nás s oblibou nazýváme čínou. Na přípravu této budete potřebovat kuřecí maso,…
Lilek s kuřecím masem je chutné a výživné jídlo, které spojuje jemnou chuť lilku se šťavnatým kuřecím masem. Díky své lehkosti a výživnosti je skvělou volbou pro ty,…
Tak tenhle losos vás dostane! Výrazná chuť asijské marinády se krásně pojí s jemným rybím masem. Netradiční příloha v podobě kuskusu s brokolicí je snadná na přípravu a…
Pokud milujete vůně Asie a rychlá stir-fry jídla, na těchto kuřecích kouscích se zeleninou si určitě pochutnáte. Hoisin omáčka, typická pro čínskou kuchyni, se k této…
Asijská kuchyně je specifická používáním pro Evropany netradičního koření a legendami o použitých surovinách. Jak zázvor, tak tmavomasý kohout mají pověst životabudiče a…
Do malé pánvičky nebo kastrolku dáme cukr a za stálého míchání necháme zkaramelizovat. Opatrně přilijeme trochu horké vody a povaříme do husté tmavé omáčky, necháme…
Základom ázijskej kuchyne je mať všetky suroviny vopred pripravené v miskách, lebo proces varenia je zvyčajne veľmi rýchly. Najskôr si teda podľa návodu pripravíme…
Kuřecí maso nakrájíme na menší kousky a dáme do misky. Přidáme kurkumu, solamyl, rybí a ústřicovou omáčku (kdo nemá rád, použije sůl) a necháme odležet asi 15 minut.V…
Okurku a mrkev nakrájejte na slabé nudličky, dlouhé asi 5cm. Suroviny na zálivku prošlehejte v misce. Krevety vložte do vroucí osolené vody na necelou minutu, vyjměte…
Na marinádu smícháme všechny suroviny. Maso necháme rozmrazit, důkladně omyjeme a osušíme a dáme marinovat na 0,5-1 hod. do lednice. Poté na steakové pánvi zprudka…
Cuketu překrojíme na polovinu a obě nakrájíme na ne moc slabé plátky.Na pánvi rozehřejeme olej, přidáme posekané 2 stroužky česneku a po pár vteřinách vložíme cuketu…
Do malé misky dáme rybí omáčku, ocet, cukr, tamarindovou pastu, vše promícháme a dáme stranou. Nudle namočíme do studené vody a po změknutí je scedíme, vložíme do vařící…
Asijská kuchyně k nám do Evropy přinesla úžasné ochucovací komponenty. Z obyčejných, mnohdy zbytkových kousků zeleniny díky nim vznikne velmi chutné a lehce stravitelné…
Ve Vietnamu se polévka Pho často podává k snídani, aby se dobře odstartoval den. Pokud pro vás tato představa není příliš lákavá, klidně si tuto voňavou polévku dejte k…
Pro naše končiny je drůbeží vývar velmi tradiční polévkou. S tímto receptem se můžete přenést o kousek dál na východ, do exotické Asie a připravit si jednu z jejich…
Curry je pokrm pocházející z Thajska, známý svou bohatou chutí a aromatickou kombinací koření a bylin. Thajské curry je oblíbené po celém světě díky své jedinečné chuti…
Všechnu zeleninu nakrájíme na pokud možno stejné nudličky, můžeme použít na krouhání robot. Z uvedených ingrediencí vymícháme hladkou zálivku. Zeleninu smícháme se…
Kuřecí prsa omyjeme, očistíme a nakrájíme na nudličky. Na pánev kápneme olej (olivový nebo slunečnicový) a kuřecí kousky opékáme zhruba 5 minut.K opečeným kuřecím…
Nakrájené maso zalijeme 2PL sójové omáčky, 1PL sezamového oleje, posypeme lžící cukru a promícháme s 2 rozdrcenými stroužky česneku. Necháme alspoň půl hodiny marinovat…