Krevety po thajsku z dostupných surovin
Krevety získávají stále větší oblibu díky jemné chuti a rychlé a snadné přípravě. Vyzkoušejte tyto krevety marinované ve svěží marinádě, krátce restované spolu se zázvorem, jarní cibulkou a výhonky mungo.
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 2 616 kJ / 625 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 66,29 g |
Tuky | 25,62 g |
Vláknina | 6,20 g |
Cholesterol | 465 mg |
Sodík | 3,80 g |
Sůl | 8,40 g |
Sacharidy | 30,45 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Inspirace z časopisu Apetit
Moje recepty najdete na http://www.toprecepty.cz/df_forum.php?forum=2447
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 4. 2012 13:49
krása na talíři, nádherný recept, úžasné foto.. sečteno, podtrženo: bod jak kráááá..va, va, va
17. 4. 2012 07:59
Nonya:Děkuju ti. Tyhle krevety nejsou velké, " maso" je po očištění dlouhé tak 3- 4cm a jsou už předvařené, střívko tam prostě najít nelze. U čerstvých velkých tygřích apod. ho samozřejmě vyndavám.
17. 4. 2012 00:35
bod odo mna ,velmi pekny recept a poznam dobre ked som v europe ako sa tazsie robia taketo recepty ked suroviny nie su tak bezne k dostaniu. Len jednu poznamku ked pouzivas vacsie krevety a tvoje su tak na limit je ich dobre narezat na chrbte ( na motylika ) a vybrat crievko-ocistit.
16. 4. 2012 22:45
magdalenka:Taky díky Magdalenko
16. 4. 2012 22:04
Nádhera! Po všetkých stránkach.
16. 4. 2012 21:07
Anna Kocikova: Aničko, to ty říkáš u každého receptu s krevetama a pořád nic
16. 4. 2012 20:38
1974andrea:a +12.
16. 4. 2012 20:35
Díky milí Topačci, jsem ráda, že i cizokrajné potvůrky má někdo rád a pochutnal by si na nich jako my. Ten náš nejmenší prcek nám je pořád vyjídal z nudlí
16. 4. 2012 20:25
Člověk je týden mimo a Andrej tu blbne s takovou manou...
16. 4. 2012 20:20
Teda Ty docela vnadíšBudu se muset konečně rozhoupat a ty potvůrky také ochutnat+
16. 4. 2012 18:56
Krásné
16. 4. 2012 18:37
Velmi povedená delikatesa
16. 4. 2012 17:42
Máš to moc hezké
16. 4. 2012 17:31
jarka skrobakova:Jaruško, moc děkuju za komplimenty, jsi moc hodná. Mě to vaření prostě baví a tak to podle toho zřejmě i vypadá.
16. 4. 2012 17:10
Andrejko Ty jsi neuvěřitelně šikovná kuchařka a fotografka. Moc ráda čtu Tvé recepty. posílám bodík a lituji, že se nemůžu u Tebe stravovat, krevety miluju
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno před 5 hodinami
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno před 14 hodinami
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno před 14 hodinami
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 15 hodinami
Sýrový chléb
Přidáno před 16 hodinami
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno před 17 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Sachr dort z jablek
marie.ledlova@email.cz uvařil před 1 hodinou
Fazolová polévka s mrkví a libečkem
TondaJ uvařila před 1 hodinou
Polévka z kuřecích hřbetů
Gregusa uvařila před 2 hodinami
Těsto na pizzu
sarahaj uvařil před 4 hodinami
Domácí vánočka
Andyscha uvařila před 6 hodinami
Štikozubec argentinský s thajskou omáčkou
Ondraska uvařila před 7 hodinami
Čevabčiči s bramborem
8181bartova uvařila před 8 hodinami
Ruské chlebíčky - zapečené
slavka744 uvařila před 8 hodinami
Chutné vafle
PetraJ7 uvařila před 8 hodinami
Jednoduché vynikající langoše
Hankapa uvařila před 9 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: krevety recept krevety recepty očištění krevet krevety recept apetit recept tygři krevety s bylinkami krevety na thajský způsob recept na krevety marináda zázvor krevety makro omacka na krevety krevety rybí omáčka recept na krevety krevety po thaisku makro krevety tygri krevety makro krevety se sojovou omackou krevety po asajsku krevety apetit apetit krevety krevety sojova omacka krevety v makru
Suroviny: krevety, limetka, česnek, chilli paprika čerstvá, fazole mungo, cibulka jarní, paprika čerstvá červená, zázvor, omáčka rybí, omáčka sojová, cukr krupice, koriandr čerstvý, olej
Krevety po thajsku z dostupných surovin
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qDzy
20 názorů