Zvěřinový guláš
Recept ještě nebyl hodnocenZvěřina má vynikající výživné a lehce stravitelné maso s minimálním množstvím tuku. Maso zvířat ulovených ve volné přírodě má svou specifickou chuť a vůni a mnoho lidí…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Zvěřina má vynikající výživné a lehce stravitelné maso s minimálním množstvím tuku. Maso zvířat ulovených ve volné přírodě má svou specifickou chuť a vůni a mnoho lidí…
Víte, že vaši přátelé nebo rodina jsou milovníci pizzy? Připravte jim tedy lahodně ozdobené mini pizzy. Není to nic těžkého a kreativitě ve zdobení se rozhodně meze…
Chcete si připravit k obědu jídlo na asijský způsob? Vyzkoušejte toto marinované maso restované se zelím, paprikou a pórkem sypané dýňovými semínky a polité sójovou…
Plněné tortilly získávají čím dál více na oblíbenosti a není se čemu divit. Pokud koupíte hotové placky, stačí je naplnit a během chvilky máte hotovo. Zkuste si…
Plněné tortilly získávají čím dál více na oblíbenosti a není se čemu divit. Pokud koupíte hotové placky, stačí je naplnit a během chvilky máte hotovo. Zkuste si…
Skvělý kotlíkový guláš vařený venku na ohni je skvělým způsobem trávení volného času spojeným s dobrým jídlem. Pozvěte rozšířenou rodinu nebo přátele a můžete se…
Naše babičky dokázaly vykouzlit výbornou polévku i z několika málo surovin, které našly ve spíži. Stačí na kousku sádla opražit trochu mouky a kmínu, zalít vodou a…
Salát který představuje dokonalé osvěžení v létě pokud ho připravíte z čerstvé zeleniny. Je jednoduchý na přípravu a ze zdravých ingrediencí. Čočka doplněná další…
Pokud zrovna nehubneme do plavkové sezony, dopřejeme si jednoduché, ale naprosto dokonalé buřty na černém pivu. Nemusíme kvůli nim chodit do hospody, s naším receptem je…
Plněné kornoutky z toastového chleba jsou jednoduchou, avšak nápaditou chuťovkou. Můžete použít různé druhy sýrů, zeleniny, uzenin nebo dokonce pesto. Jsou skvělou…
Plněné kornoutky z toastového chleba jsou jednoduchou, avšak nápaditou chuťovkou. Můžete použít různé druhy sýrů, zeleniny, uzenin nebo dokonce pesto. Jsou skvělou…
Oloupanou šalotku nakrájíme na tenká půlkolečka. Buřty podélně nařízneme, oba vnitřky natřeme plnotučnou hořčicí, vložíme cibuli a přitiskneme půlky k sobě.V pekáčku…
Ve studených, pochmurných dnech přijde vhod chutná polévka, která zahřeje a zasytí. Poctivá zelňačka mezi tyto polévky určitě patří. K této polévce z kysaného zelí a…
Všechny ingredience se nakrájí, vloží do pekáče, přidá se sůl, pepř, koření na špíz, nebo dle chuti.Vše se promíchá, podlije vodou a dá se péct do trouby.
Zapečený květák zná téměř každý, tento recept je ale jako stvořený pro milovníky orientální kuchyně. Uzená paprika, římský kmín, kurkuma a chilli dodají dozlatova…
Zbyla vám po oslavě veka z přípravy chlebíčků a nevíte co s ní? Zkuste ji připravit podle tohoto receptu. Veka plněná sýrem, salámem a zeleninou, zapečená do zlatova a…
Pizza je rychlé a velmi variabilní jídlo. Dají se díky ní zužitkovat zbytkové lednicové zásoby a přitom výsledek vypadá lákavě a přímo vyzývá k zakousnutí. Jogurtová…
Maso nakrájíme na nudličky. Veškerou zeleninu nakrájíme na kousky, kombinuji velké a malé kousky. Rozehřejeme pánev, smažíme tentokrát na másle (olej mi v tomto případě…
Lehký salát, s čínským nádechem, je nejen vděčným obědem do práce, ale i večeří. Salát s restovaným kuřecím masem v zajímavě kořeněném těstíčku s lehce pikantním…
Bůček rozkrojíme na plát, naklepeme, přidáme sůl, pepř, kmín. Mleté smícháme s cibulí, česnekem, nakrájeným salámem na kostičky, paprikou, pepřem, solí, kmínem. …
Batata harra jsou tradiční libanonské brambory, které se servírují jako drobná pochutina k vínu nebo k pivu. Batata harra v překladu znamená “pikantní brambory". Kromě…
Na tuku zpěníme drobně pokrájenou cibuli, přidáme maso pokrájené na kostičky, lehce je osmahneme a dusíme v menším množství vody pod pokličkou, až se šťáva téměř vydusí.…
Zapomeňte na rizoto ze školních jídelen. Umíte totiž daleko lepší. Kvalitní maso společně s kulatozrnnou a dobře uvařenou rýží, doplněné na talíři hrstí sýra. K tomu…
Kuře umyjeme, osušíme, naporcujeme a opečeme (já rovnou v kameninové nádobě). Vyndáme na talíř, opečeme zeleninu nakrájenou na kousky. Vložíme opět do PH maso, zeleninu…
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Nejlepší broskvové moučníky: upečte si bublaninu, hrníčkovou buchtu nebo mini dortíčky!
Jak na hedvábná míchaná vejce podle Jamieho Olivera? Slavný šéfkuchař doporučuje začít lžičkou másla a včas sundat pánev ze sporáku
Bůček pečený v jogurtu s majoránkou: Lahodné marinované maso bez kůže je křehké a jemné, voní bylinkami