Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pepř celý - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Kuřecí vývar s mrkvovými nočky

Kuřecí vývar s mrkvovými nočky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Kuřecí vývar s mrkvovými nočky je sytá a hřejivá polévka, která spojuje tradiční chuť domácího kuřecího vývaru s jemnými a chutnými nočky z mrkve. Kombinace silného…

mika59

135 min

Rybí polévka z pečených rybích hlav

Rybí polévka z pečených rybích hlav

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Důkladně očištěné hlavy a oškrábanou kořenovou zeleninu uložíme na plech s vyšším okrajem. Přidáme cibuli, dva tenčí plátky másla a dáme nepřikryté do trouby vyhřáté na…

Kachní rizoto na srbský způsob

Kachní rizoto na srbský způsob

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Krky uvaříme se zeleninou a kořením do měkka. Po částečném vychladnutí je obereme a odložíme.Rýži propláchneme. Cibuli a česnek nakrájíme nadrobno a na sádle osmažíme…

Ovar s jablkovým křenem

Ovar s jablkovým křenem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Ovar představuje jednu z mála zabijačkových pochoutek, které si našly cestu i do běžné kuchyně, protože maso na něj je běžně dostupné. Ovarové koleno je prostě klasika,…

toprecepty.cz

60 min

Předkrm z marinovaného lososa

Předkrm z marinovaného lososa

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Marinovaný losos je typická chuťovka spíše pro severské země. Zkuste si jej připravit i vy doma, k večeři nebo na významnou oslavu. Filet lososa je naložený 3 dny v…

Slepičí polévka

Slepičí polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Slepici očistíme, opláchneme, vložíme do hrnce a zalijeme přibližně 3 litry vody. Osolíme a na velmi mírném plameni pozvolna vaříme 2 hodiny.Po 2 hodinách mírného varu…

tiktak

210 min

Mladé zelí s klobásou à la bigos

Mladé zelí s klobásou à la bigos

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Dušené zelí se zeleninou a klobásou je nápadně podobné oblíbenému slezskému pokrmu s názvem bigos. Jeho příprava je však poměrně zdlouhavá, proto pro vás máme recept,…

Handour

60 min

Obi pajšl

Obi pajšl

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Vepřový kořínek nebo-li pajšl je opomíjenou surovinou v kuchyni. Je to chyba - při dobrém zpracování se z něj může stát lahůdka na talíři. Dobře provařte maso, zbavte ho…

Vaclav Fronek

140 min

Pečené cikánské koleno

Pečené cikánské koleno

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Vepřové koleno je opravdovou pochoutkou. Zvlášť, když jej připravíme tak, že se maso doslova rozpadá, ale přitom má i kůrčičku. To nám zajistí jeho předvaření a následné…

recepty73

210 min

Slepice v pikantní omáčce

Slepice v pikantní omáčce

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Žluťoučká slepice, doměkka uvařená a podávaná s hlaďoučkou, lehce pikantní růžovou omáčkou, krásně vonící paprikou, je vhodným tipem pro nedělní oběd. Dozajista uslyšíte…

maris

100 min

Rajská polévka se špeclemi

Rajská polévka se špeclemi

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Rajská polévka se těší oblibě u dětí i dospělých. Zkuste ji vylepšit domácími špeclemi, coby chutnou zavářkou. Není to složité a polévka rázem získá na sytosti. Pokud si…

recepty73

45 min

Dřevařská polévka

Dřevařská polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 3,5

Poctivá polévka z vývaru z vepřových nebo hovězích kostí je doplněná lesními houbami, černým pivem a zahuštěná strouhaným tvrdým chlebem. Lehkou pikantnost dodává zázvor…

toprecepty.cz

85 min

Hustá gulášová polévka z václavek

Hustá gulášová polévka z václavek

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Václavky dodají gulášové polévce nezaměnitelnou vůni lesa a spolu s bramborami, paprikou a kořením vytvoří vydatné jídlo, které zahřeje i v nejchladnějších dnech.…

mischelinka

75 min

Polévka z červené čočky

Polévka z červené čočky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Ná másle (dala jsem i kapku olivového oleje) osmažíme na drobno nakrájenou cibulku a prolisovaný česnek, přidáme červenou čočku (asi 1/3 sáčku) a zalijeme vodou, přidáme…

hadikuze

15 min

Gratinovaný bramborový salát

Gratinovaný bramborový salát

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Vařené brambory a vše ostatní nakrájíme a smícháme s nálevem, dochutíme podle potřeby. Pekáček vymažeme tukem, použila jsem olej, dáme směs brambor, zeleniny a salámu,…

1 19 20 21 22 23 33