Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hohenwartské fazole s uzeným

Hodnocení receptu je 4,6 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 120 min Doba přípravy: 120 min

120 min (120 min příprava)

15. 1. 2016 16:47

Suroviny pro 6

6

Nutriční hodnoty

Energie10 236 kJ / 2 446 kcal
Bílkoviny214,55 g
Tuky33,90 g
Vláknina190,89 g
Cholesterol 390 mg
Sodík 6,12 g
Sůl14,33 g
Sacharidy228,68 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Wikki

25. 5. 2023 09:49

Fazole jsou dobré, akorát jsem musela prodloužit dobu vaření o 1 hod. :-)

Martin z TNV

16. 1. 2016 22:20

cecilka:Všechno by se urychlilo.I já to tak jednou udělal.Hlad byl mocnější..:-p

cecilka

16. 1. 2016 22:19

Martin z TNV:
A čo by sa stalo, keby som uvarila údené mäso a potom, podľa vášho receptu pokračovala ďalej, no namiesto sušenej fazule by som pridala konzervovanú=červenú v paradajkovej omáčke:-?.

Martin z TNV

16. 1. 2016 22:06

cecilka:Já taky nemám kaši.Jen to tak vypadá.Fazolky jsou vcelku,měkké,jen ten protlak a zahuštění to tak fajně spojí.

cecilka

16. 1. 2016 22:03

Martin z TNV:
tak to si radšej počkám=budem fazuľu a variť a variť až kým nebude mäkká, ako použiť papiňák. A napokon z toho nebude musieť byť fazuľová kaša.

Martin z TNV

16. 1. 2016 21:58

cecilka:Jistě to bez tlaku taky půjde.Jen mějte trpělivost s časem.Mě se tyhle tmavé vaří skutečně dlouho.Mám to jídlo rád-jako všechny luštěniny.

cecilka

16. 1. 2016 21:39

tejaja:....a možno to môže byť skvelé, fazuľovú kašu + údené som ešte ani nerobila, ani nejedla. Skúsim vyskúšať, ale nie v papiňáku, bojím sa ho, raz mi "buchol" , odvtedy ho puužívam ako normálny hrniec, bez pokrievky.

Martin z TNV

15. 1. 2016 18:28

magdalenka:Doplnil jsem,omlouvám se.Postupně to dáme dohromady.:-8

magdalenka magdalenka

15. 1. 2016 18:19

Ja by som uvítala hmotnosť fazule. Vďaka.

Martin z TNV

15. 1. 2016 17:13

Já ty časy trochu upravil.Jiná fazole,jiný čas.Moje zkušenost je s tmavou fazolí taková.Ale je lepší dovařit než rozvařit.Takže OK.

tejaja tejaja

15. 1. 2016 16:58

Tá doba varenia v papiňáku sa mi nezdá. Fazule varím v papiňáku 15 - 20 min a sú mäkké. Ty varíš ešte už mäkkú fazuľu zase v papiňáku ďalších 30 min. Teda spolu 75 minút, teda 1 hod a 15 min. To musí byť z tej fazule kaša.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: fazole s uzeným fazole s uzenym recept fazole s uzeným masem pikantní fazole s uzeným recepty na tmavé fazole fazole v papiňáku fazole a dal vařené fazole s uzeným masem testoviny s fazoli a uzenym chorvatsko bílé fazole s uzeným tmava fazole vařime fazole v papinaku

Suroviny: fazole červené, maso uzené, cibule, česnek, protlak rajčatový, kečup sladký, cukr, olej, pepř, tymián, bobkový list, koření nové koření, pepř celý, sůl

TopRecepty.cz

Hohenwartské fazole s uzeným

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wvWw