Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pepř čtyř barev - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Pomazánka a la losos

Pomazánka a la losos

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Cibuli nakrájíme na velmi drobné kostičky.Přidáme od oleje okapanou tresku a další suroviny. Vše důkladně promícháme a ochutíme pepřem, případně i solí (není nutné,…

Špíz s ostrou omáčkou

Špíz s ostrou omáčkou

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Na pánvi osmahneme cibulku, cibuli a česnek a pak přidáme papriku. Maso naklepeme, osolíme, okořeníme pepřem, potřeme česnekem z pánve a obalíme v paprice. Špekáčky,…

Casimanta

90 min

Candát v majonéze s pečenou zeleninou

Candát v majonéze s pečenou zeleninou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Filety z candáta omyjeme a pečlivě osušíme. Osolíme, opepříme a posypeme kořením na ryby, které do masa lehce vtlačíme. Každý kousek ryby potřeme po obou stranách…

dzungila

20 min

Candát v majonéze s pečenou zeleninou

Candát v majonéze s pečenou zeleninou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Filety z candáta omyjeme a pečlivě osušíme. Osolíme, opepříme a posypeme kořením na ryby, které do masa lehce vtlačíme. Každý kousek ryby potřeme po obou stranách…

dzungila

20 min

Řízek s bylinkami

Řízek s bylinkami

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Maso naklepeme, na koncích místy nařežeme, osolíme, opepříme a obalíme v mouce. Sýr nastrouháme na jemno a rozdrobíme do něho toustový chléb, přidáme rozetřený česnek…

Jaromira18

35 min

Plněné papriky po řebřínsku

Plněné papriky po řebřínsku

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Mleté maso dáme do hlubší mísy, přidáme ingredience a šleháme ručním hnětačem tak dlouho, dokud není hmota jemná, hladká. Naplníme jí očištěné papriky (pomáhám si…

janky3

60 min

Opilý "lečoguláš" s hořčicí

Opilý "lečoguláš" s hořčicí

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Vepřové maso nakrájíme na větší kostky, cibuli na kostičky, papriky na větší kousky, rajčata na čtvrtiny a česnek na plátky. Vložíme do nádoby PH, přidáme ostatní…

Salát z červeného zelí se semínky

Salát z červeného zelí se semínky

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Saláty nemusí být jen zelené listy. Vyzkoušejte křupavý salát z červeného zelí, které dokonale doplní a dochutí vyzrálá slaná niva. Výživnou hodnotu salátu přidají také…

Veruncicka

15 min

Kuře s brusinkami

Kuře s brusinkami

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Snad jedním z nejoblíbenějších druhů masa je kuřecí maso, obsahuje spoustu bílkovin a má jemnou, lehkou chuť. Způsobů jak jej připravit je nespočet. Vyzkoušejte…

Veruncicka

40 min

Jarní salát s olivami

Jarní salát s olivami

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Jarní salát s olivami přijde k chuti jako lehký oběd či večeře. Příprava je velmi jednoduchá a během 30 minut máte na stole krásně barevný, zdravý a chutný pokrm.…

Veruncicka

40 min

Chřest s trhanou mozzarellou

Chřest s trhanou mozzarellou

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Čerstvému zelenému chřestu nejvíce sluší jednoduchost, při které tak nejlépe vynikne jeho nezaměnitelná chuť. Vsaďte proto na tento blanšírovaný chřest, podávaný s…

Vareniste.cz

20 min

Semínkové řízky

Semínkové řízky

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Bez řízků jako by naše kuchyně snad ani nebyla. Jsou důležitou součástí slavnostních i všedních dnů. Vyzkoušejte jejich chutnou alternativu, kdy je kuřecí maso obaleno v…

poslirecept

35 min

Chřestový salát

Chřestový salát

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Sezóna chřestu je již pomalu v plném proudu a pokud tápete, co z něj připravit, vyzkoušejte snadný salát z blanšírované zeleniny s osvěžující zálivkou s nádechem limetky…

terezicka1

30 min

Pomazánka z uzené makrely

Pomazánka z uzené makrely

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Uzenáče pečlivě vykostíme a maso buď rozmačkáme vidličkou,nebo utřeme do hladka. Cibuli nakrájíme nadrobno, česnek prolisujeme. Postupně přidáváme koření a vymícháváme…

Paštika z uzené makrely

Paštika z uzené makrely

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Uzenou makrelu vykostíme a kusy masa dáme do mixéru spolu s cibulkou a máslem. Okořeníme solí, pepřem a rozmixujeme. Naplníme do misky a uhladíme. Připravíme si…

1 10 11 12 13 14 16