Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Aromatická krkovička

Hodnocení receptu je 4,7 (10×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Jaromira18 Jaromira18

Snadný

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 40 min

40 min (40 min příprava)

Suroviny

Porce: 4 porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 575 kJ /
616 kcal
Bílkoviny19,64 g
Tuky53,70 g
Vláknina5,98 g
Cholesterol 571 mg
Sodík 208 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy11,62 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Nejdříve omyjeme, osušíme a nasekáme koření, přidáme drobně pokrájenou cibuli a promícháme. Krkovičku naklepeme, osolíme a jemně opepříme. Obalíme v mouce a necháme rozehřát sádlo s máslem. Rozkvedláme vejce. Krok 2: Do koření s cibulkou přidáme strouhanku a lehce prsty promícháme. (Strouhanku připravuji těsně před použitím, aby díky cibulce nezvlhla.)
Maso obalíme ve vejcích a pak ve strouhankové směsi. Krok 3: Na směsi sádla a másla pomalu smažíme dozlatova. Podáváme s brambory.

Zveřejněno 19. 7. 2020 15:49

Poznámka autorky Jaromira18

Pro sebe jsem si tímto způsobem obalila uzené tofu, může to být i vepřová kotleta.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aromatická krkovička

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Y3wA

Podobné recepty

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aromatická krkovička

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Y3wA

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
krkovice vepřová, sůl, pepř čtyř barev, vejce, cibule, strouhanka, mouka hladká, tymián, rozmarýn, koření oregáno, koření kari, saturejka, sádlo, máslo

Přidat fotografie receptu