Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 575 kJ / 616 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,64 g |
Tuky | 53,70 g |
Vláknina | 5,98 g |
Cholesterol | 571 mg |
Sodík | 208 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 11,62 g |
Postup přípravy
Krok 1: Nejdříve omyjeme, osušíme a nasekáme koření, přidáme drobně pokrájenou cibuli a promícháme. Krkovičku naklepeme, osolíme a jemně opepříme. Obalíme v mouce a necháme rozehřát sádlo s máslem. Rozkvedláme vejce.
Krok 2: Do koření s cibulkou přidáme strouhanku a lehce prsty promícháme. (Strouhanku připravuji těsně před použitím, aby díky cibulce nezvlhla.)
Maso obalíme ve vejcích a pak ve strouhankové směsi. Krok 3: Na směsi sádla a másla pomalu smažíme dozlatova. Podáváme s brambory.
Maso obalíme ve vejcích a pak ve strouhankové směsi. Krok 3: Na směsi sádla a másla pomalu smažíme dozlatova. Podáváme s brambory.
Zveřejněno 19. 7. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Aromatická krkovička
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y3wA
Moje poznámka
Aromatická krkovička
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y3wA
Nejnovější recepty
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno před 5 hodinami
Květák bez smažení
Přidáno před 7 hodinami
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno před 10 hodinami
Cuketová směs na cokoli
Přidáno před 16 hodinami
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno před 17 hodinami
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno 1. 7. 2025 13:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sněhový rybízový koláč
upavla před 5 hodinami
Pomerančovo-meruňkový nanuk
Sahula před 5 hodinami
Pravý vepřový guláš
MichalP před 9 hodinami
Vepřový perkelt
MichalP před 9 hodinami
Brambory zapečené s uzeným a cibulí
Elen0766 před 9 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Veronika834 před 10 hodinami
Tvarohovo-citrónová bábovka
Lendoulinecek před 11 hodinami
Bramborové noky (gnocchi) se smetanou a sušenými rajčaty
NikolaP před 12 hodinami
Kuřecí stehna po provensálsku
E. J. K. před 13 hodinami
Suroviny:
krkovice vepřová,
sůl,
pepř čtyř barev,
vejce,
cibule,
strouhanka,
mouka hladká,
tymián,
rozmarýn,
koření oregáno,
koření kari,
saturejka,
sádlo,
máslo
Komentáře (1)