Minutková panenka s provensálským kořením

Lenka Škulinová Kuchařka: Lenka Škulinová

Doba přípravy: cca 20 minut 3-4 porce Vepřové maso 0 názorů

Suroviny

1 vepřová panenka
provensálské koření
mořská sůl
pepř čtyř barev
olivový olej
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Panenku odblaníme, omyjeme, osušíme a nakrájíme na širší plátky, které jemně z obou stran osolíme, opepříme a posypeme provensálským kořením. Na troše oleje osmažíme jako minutku.

  2. Podávala jsem se salátem a smaženými ředkvičkami.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Minutková panenka s provensálským kořením

K receptu nejsou žádné komentáře.

TIP dne na email

Zapomněl/a jsem heslo