Košťálovo-mrkvová pomazánka

Suroviny

1 košťál z brokolice
1 mrkev
1 plechovka tuňáka ve slunečnicovém oleji (185 g, Lidl)
200 g pomazánky z čerstvého sýra (Goldessa, Lídl – lze nahradit typem žervé nebo Lučina)
citronová šťáva
citronový a čtyřbarevný pepř
sůl dle chuti

Postup přípravy receptu

  1. Očištěný košťál a mrkev povaříme ve vodě (ideálně na páře) cca 10 minut do změknutí. Rozmačkáme, nebo rozmixujeme, přidáme tuňáka, vmícháme sýr.

  2. Je na nás, zda rozmixujeme, nebo jen promícháme. Zakápneme citronem a okořeníme dle chuti. Necháme uležet a mažeme na pečivo.

Poznámka od kuchařky

Já nemixuji, nám to chutná takto promíchané.

Komentáře k receptu Košťálovo-mrkvová pomazánka

Tématické fráze: sýr goldessa mrkvová pomazánka se žervé goldessa pomazánka lidl mrkvova pomazanka z zerve goldessa sýr z lidlu mrkvová pomazánka s žervé goldessa lidl mrkvová pomazánka ze žervé mrkvová pomazánka ze žervé mrkvova omazanka zerve