Grilované telecí plátky

Lenka Škulinová Kuchařka: Lenka Škulinová

Doba přípravy: cca 30 minut 4 porce Hovězí maso 0 názorů

Suroviny

4 plátky telecího roštěnce
olivový olej
grilovací koření
pepř čtyř barev - mletý
mletý kmín
alobal
Recept si neoblíbil žádný kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Maso omyjeme, osušíme, mírně dlaněmi naklepeme a pokapeme olejem, poté z obou stran posypeme kořením. 

  2. Na rozpáleném grilu maso z každé strany grilujeme cca 5 minut. Na chvíli zabalíme do alobalu na uležení a poté podáváme. Případně můžeme dosolit.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 3 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Grilované telecí plátky

K receptu nejsou žádné komentáře.

Zapomněl/a jsem heslo