Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pepř mletý - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Játra s kari jablky

Játra s kari jablky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Na másle nebo na oleji osmažíme jemně pokrájenou cibuli dosklovata, přidáme k ní osmažit očištěná, pokrájená, osolená a opepřená játra.Po osmažení játra vyndáme stranou,…

recepty73

40 min

Zelné karbanátky s uzeným masem

Zelné karbanátky s uzeným masem

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Mleté maso (nejlépe z bůčku) dáme do mísy, přidáme okapané, vymačkané, na menší kusy pokrájené zelí, na kostičky pokrájené uzené maso, vajíčka, mletou papriku a pepř,…

Portobello (nejen) s uzeným sýrem

Portobello (nejen) s uzeným sýrem

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Žampiony portobello očistíme a opatrně z nich vyřízneme nohy, které drobně pokrájíme.Na drobně pokrájeném špeku osmažíme pokrájené nohy od žampionů a dále přidáme krátce…

recepty73

50 min

Chřestová smaženice

Chřestová smaženice

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Na másle osmažíme dosklovata pokrájenou menší šalotku, ke které přihodíme osmažit na kolečka pokrájený chřest, ze kterého jsme odřízli špičky, které dáme jen krátce…

Sekaná v rýžové postýlce

Sekaná v rýžové postýlce

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Ryžu uvaríme v osolenom mlieku do hustej kaše. Ešte do teplej ryžovej kaše vmiešame sneh z bielka. Mäso zmiešame s vločkami, žĺtkom, soľou, paprikou, čiernym korením,…

tejaja

90 min

Krkovice s uzeným a kedlubnou

Krkovice s uzeným a kedlubnou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Na tuku osmažíme drobně pokrájenou cibuli lehce dozlatova. Během smažení maso pokrájíme na plátky, které po stranách nakrojíme, aby se při tepelné úpravě nekroutily.…

Sekaná v rýžové postýlce

Sekaná v rýžové postýlce

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Ryžu uvaríme v osolenom mlieku do hustej kaše. Ešte do teplej ryžovej kaše vmiešame sneh z bielka. Mäso zmiešame s vločkami, žĺtkom, soľou, paprikou, čiernym korením,…

tejaja

90 min

Treska se smetanovým přelivem

Treska se smetanovým přelivem

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Filety bez kůže z tmavé tresky osolíme a opepříme čerstvě mletým pepřem. Ty pak na kousku másla osmažíme z obou stran lehce dozlatova.Smažené filety odložíme na…

Patizonová gulášová polévka

Patizonová gulášová polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Oloupaný a vydlabaný patizon nakrájíme na kostičky. Cibuli jemně pokrájíme a osmažíme na sádle (oleji) dozlatova. Přidáme pokrájenou uzeninu nebo mleté maso, které dále…

Kapustová klobása

Kapustová klobása

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Na trošce oleje nebo sádla necháme osmažit pokrájenou cibuli, během smažení přidáme osmažit i na kolečka pokrájenou klobásu. Přidáme na nudličky pokrájenou kapustu a…

1 291 292 293 294 295 311

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více