Pomazánka z červené řepy II
Recept ještě nebyl hodnocenReceptů na pomazánky všeho druhu existuje nespočet. Přidáme vám k nim tedy další do sbírky. Hlavní roli v této lahůdce hraje tentokrát červená řepa. Navíc je pomazánka…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Receptů na pomazánky všeho druhu existuje nespočet. Přidáme vám k nim tedy další do sbírky. Hlavní roli v této lahůdce hraje tentokrát červená řepa. Navíc je pomazánka…
Vepřové maso, nakrájené na plátky a orestované a pánvi, podusíte doměkka se zeleninou. Získáte lahodné maso, které můžete doplnit přílohou z brambor. Společně podávaný…
Polévka, která pomáhá s bojem proti nachlazení nebo s kocovinou. Řeč je samozřejmě o česnečce připravované z uzeného vývaru. Nenáročná polévka, která je do půlhodiny na…
Králičí maso je jemné a dietní. Má téměř všestranné možnosti kuchyňské úpravy. Béřovický králík je naložený do marinády a pak upečený. Je to na našich stránkách velmi…
Kotlety naklepeme, ale ne příliš. Snažíme se, aby byly aspoň 8 mm vysoké, jinak by se vysušily.Z oleje a koření smícháme marinádu.Kotlety mírně osolíme a potřeme je…
Ti, kdo patří mezi milovníky aromatických sýrů, určitě ocení tuto netradiční úpravu kombinace dvou z nich – výrazných syrečků a jemnějšího camembertu. Nejlépe si …
Snadný a chutný pokrm hotový během pár chvil. Přesně to jsou zapečené plněné žampiony. V jejich kloboučcích se skrývá náplň ze smetany, sýra a šunky. Vše dochutí…
Na másle orestujeme na kolečka nakrájený pórek, zaprášíme hladkou moukou a uděláme světlou jíšku. Zalejeme vodou, osolíme, opepříme, přidáme bujón, podravku a povaříme…
Lahodná žampionová omáčka se skvěle hodí nejen k těstovinám, podávat ji můžete i k různě upraveným masům. Osmažené žampiony povaříme ve vývaru a ochutíme rajčatovým…
Kdo by odolal dobře usmaženému řízku ze dvou druhů mletého masa, obohacenému o sýr, podávanému s bramborovou kaší a kyselou okurkou. Podle našeho receptu si připravíte…
Jaká pomazánka patří k těm nejoblíbenějším a zachrání vás po Velikonocích? No přeci vajíčková. Připravte ji podle tradičního receptu, s máslem a hořčicí. K tomu křupavé…
Domácí sekaná je radost na talíři. Ať již ji připravíte klasicky, či podle našeho receptu se sýrem. Podávejte teplou s bramborovou přílohou, nebo vložte plátek mezi dva…
Kuřecí prsa jsou univerzální surovinou, která ochotně přejímá chuť ostatních ingrediencí. Vyzkoušejte je nakrájená na drobno smíchat s výrazným Blaťáckým zlatem a…
Rychlé řešení obědu, večeře nebo i jen svačiny, když je chuť. Dokřupava opečené brambory stačí zalít vajíčkem se smetanou, doplnit bylinkami a nechat opéct. Na talíři je…
Salát ze syrové červené řepy, doplněný strouhanými jablíčky a zalitý jogurtovým dresingem zvládne i naprostý začátečník. Jedná se o salát velmi prospěšný zdraví a…
Tato pomazánka se hodí jako pohoštění pro přátele, ale i jako rychlá večeře. Příprava zabere pár minut. Lahodnou chuť pomazánky tvoří výrazná uzená makrela se…
Vepřová krkovice je velmi chutné a šťavnaté maso. Stačí ji jednoduché kořenění a vykouzlíte skvělý pokrm. Takto připravená krkovice je smažená se slaninou na sádle a k…
Krémové, syté a přitom snadno připravené – tyto špagety zvládnete uvařit během chvilky z pár základních surovin. Jemná smetanová omáčka obalí těstoviny a vytvoří jídlo,…
Potřebujete připravit vydatnou večeři? Mějte tedy ve spíži několik konzerv luštěnin. Odpadne vám potřeba doby na jejich přípravu a jídlo budete mít doslova za pár minut…
Další oblíbené jídlo z jednoho pekáčku, u kterého můžete využít svou fantazii nebo zužitkovat to, co vám zrovna překáží v lednici. Kuřecí maso s pečenými bramborami je…
Pokud je vaším favoritem kuřecí maso v jakékoli podobě, pak určitě vyzkoušejte tento recept na výbornou večeři, kterou lze podávat teplou i studenou. K těmto kuřecím…
Pokud si chcete místo obyčejných brambor dopřát bohatší přílohu, třeba ke smaženým řízečkům, tento lehký bramborový salát bude skvělou volbou. Kromě brambor v něm…
Stroganoff je tradiční ruský pokrm připravovaný z hovězího masa. Někdy je též označován jako minutkový guláš. Pokud ale chcete vyzkoušet úspornější verzi, připravte si…