Kuřecí roláda plněná vaječnou omeletou
Recept ještě nebyl hodnocenKuře vykostíme a to velmi opatrně, abychom někde neporušili celistvost kůže.Plát vykostěného kuřete na místech, kde není dostatek masa, doplníme ořezáním masa z prsou…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Kuře vykostíme a to velmi opatrně, abychom někde neporušili celistvost kůže.Plát vykostěného kuřete na místech, kde není dostatek masa, doplníme ořezáním masa z prsou…
Uvítali byste odlehčenou rychlou pomazánku? Zkuste oživit sýrovo - tvarohovou pomazánku naklíčenými semínky. Ať již mungo, řeřicha, či jiné dostupné výhonky, všechny…
Vitamíny a zdraví prospěšnými látkami nabitá polévka je zvláště vhodná pro lidi, kteří omezují spotřebu masa. Jednou z mnoha výhod červené čočky je, že nemá slupku jako…
Tato výborná kuřecí polévka má díky základu z mrkve krásnou žlutou barvu. Posilňující polévka, kterou vařily už naše babičky, chutná skvěle a díky knedlíčkům z mrkve a…
Občas se stane, že z předchozího dne zůstane zbytek bramborové kaše. Avšak jídlem se neplýtvá a můžete tak vytvořit další skvělý pokrm. Zapečená kaše se slaninou, sýrem…
Květák rozebereme na malé růžičky, opláchneme a povaříme 3 minuty. Zchladíme studenou vodou a necháme okapat. Salát můžeme ale dělat rovnou ze syrového květáku.Slaninu…
Lahodná omáčka s okurkami a koprem jsou takové dva v jednom. Pro milovníky okurkové i koprové omáčky. Určitě si připravte svoji oblíbenou přílohu. Ať již brambory nebo…
Zapékací misku vymažeme sádlem a větší polovinou brambor nakrájených na plátky poklademe na dno a po okrajích misky. Posolíme a popepříme.Na pánvi usmažíme gazdovskou…
Na pohled efektní a na chuť příjemná varianta přípravy kuřecích paliček. Aneb maso i příloha v jednom. Vyzkoušejte náš recept třeba na dětskou oslavu. Roztomilé paličky…
Pikantní polévka potěší milovníky chilli. Krémová po světlé jíšce, ozdobená zelenou cibulkou a sladce pálivá po omáčce. Kuřecí maso pak dodá bílkoviny a zasytí. Zkuste…
Pikantní zelné saláty jsou velmi oblíbené a pokud jsou kombinované s majonézou, jsou i velmi výživné. Nemusíme je podávat jen jako přílohu, mohou nahradit s vhodným…
Králík vyžaduje dokonalou přípravu, aby byl šťavnatý. V tomto receptu se stehna pečou v bylinkovém rozvaru, který zachová jejich křehkost a šťavnatost. Na talíři je pak…
Bramborový guláš, tentokrát s fazolemi a mrkví vám dopřeje chutný oběd nebo sytou večeři. Práci v kuchyni si můžete urychlit použitím konzervovaných luštěnin. Přidejte…
Po celém světě je treska obecná velmi oblíbená pro své chutné jemné maso. Většinou se ještě na moři zpracovává jako mražené filé, které je pak možné doma upravit na…
V létě je květák v kuchyni velmi používanou a oblíbenou surovinou. Mnoho pokrmů lze připravit tak, že květák zpracujeme syrový. Přípravu jídla sice o pár minut…
Plněné kuřecí kapsy s lahodnou sugo omáčkou jsou výborný recept na nedělní oběd. Náplň ze sýra a slaniny ovoní maso, trojobal uchová roztavený sýr uvnitř pokrmu. S…
Chystáte sváteční oběd a nemáte nápad? Vyzkoušejte tyto kuřecí roládky plněné šunkou a paprikou. Po rychlém opečení je dusíme doměkka na kari základu ze špeku a cibule,…
Pórek je příbuzný cibule a mnoho lidí jej má v oblibě pro jeho mírnější chuť. Ale protože se jeho spodní část nachází v zemi, řadí se mezi kořenovou zeleninu. Tato…
Houby dobře očistíme a nakrájíme na plátky.V hrnci rozpustíme máslo a vhodíme nakrájenou cibuli. Když cibule zesklovatí, přisypeme nakrájené houby, krátce orestujeme,…
Hovězí minutkové maso je třeba zpracovávat opravdu rychle aby neztratilo šťavnatost. Povede se vám dokonale, pokud budete následovat tento recept. Hotové maso bude…
Zeleninové koláčky mohou být vítaným zpestřením při různých oslavách, grilování nebo na párty. Nemusí se servírovat, bere si je každý sám, jsou šťavnaté a přidáním…
Květák lehce povaříme v osolené vodě. Vyjmeme a necháme zchladnout.Sójový granulát připravený podle návodu lehce vymačkáme a necháme vychladnout.Maso, cibuli, rajčátka a…
Výborný a sytý oběd z jednoho pekáčku připravíme z brambor a dušeného kysaného zelí. Přidáme zeleninu, zalijeme vejci se smetanou a zapečeme. Před dopečením ještě jídlo…
Králičí maso se podává zpravidla při slavnostních příležitostech. Maso je dobré prošpikovat, aby nebylo suché a během pečení jej obracet a přelévat výpekem. K masu je…